Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: chorego legwana zielonego

Mieszany widok

Alien19
    Guest

chorego legwana zielonego

odkupilem go od pewnego kolesia w bardzo ciezkim stanie wychudzony, chory oddam go komus kto mu pomoze.........

sisetka
    Guest

Re: chorego legwana zielonego

opisz co mu jest, jak sie zachowuje, je cos??? był ktos z nim u weta??? skad jestes i jak z odbiorem???

Alien19
    Guest

jestem z knurowa ma cos bialego na jezyku niechce jesc a weterynarze u nas niezbyt inteligetni

winiok
    Guest

czesc jestem z krotoszyna wlkp moge wziasc legwana juz jednego mialem Chorego od Agnieszki Frackowiak z Warszawy sam go wyleczylem z krzywicy i chudzizny Moge sie nim zaopiekowac teraz mieszka u pewnego pana który ma pełno legów i ma duze terra tylko co z wysyłka :P

Alien19
    Guest

niewiem wlasnie jego stan jest krytyczny niesadze zeby ja przezyl chyba ze naprawde jakas super szybka i bezpieczna

winiok
    Guest

no otym mozemy pogadac akurat odezwij sie na gg bo nie moge cie chwycic 4495332 a to biale na jezyku moze byc poprostku resztka wapna która mu sie np w nocy przyczepila do jezyka spal przez noc i tak juz zostalo bardzo mozliwe z checia go wezme aby napisz domnie

Alien19
    Guest

niesadze zeby wlasciciel dawal wapno jaszczur jest w letarg bo chyba tak to sie nazywa jak tylko troszeczke stan sie poprawi moge wyslac na chwile obecna wiem ze nieprzezyje podrozy.niewiem czy niezaryzykowac i niedac mu odrobiny penicyliny.........

pozdrawiam

algernon
    Guest

mogę wziąść lega. jestem z Dąbrowy Górniczej, moge po niego podjechać. Zaopiekują się nim, bo jest silna ekipa, która od lat hoduje gady. Daj znać co i jak GG 7803376
    carconosh@02.pl

Coguar
    Guest

po cxo dajesz ogloszenie jak puzniej sie z niego wykrecasz koles mowil ze podjedzie po niego wiec sie zastanow czego chcesz

winiok
    Guest

jak bendzie z nim lepiej i bendziesz juz go w stanie wyslac to biore odezwij sie na gg 4495332 a tak apropo ile on mierzy?

Uprawnienia umieszczania postów