-
Re: chorego legwana zielonego
Zgodze się z Coguar krecisz coś sam niewiesz czego chcesz koles mówi że przyjedzie a ty chcesz go wysyłać narzać na stres i na pewniejsza śmierć ?!
-
też mi sie wydaje że kręcisz :/
-
Kreci tutaj WNIOK ! patrzcie na jego posty tu na forum i na terrarystyce.pl
sprzedawal raze lega chorego co niby fachowo wyleczyl wet a teraz pisze na tym poscie ze sam wyleczyl.
-
Przestan frajerze fixowac januszu .... Zacznijmy od tego ze pierw byl u weta jak go dostalem Pozaszywal mu rany co mial od pogryzienia przez innego lega pierwszy argument na twoja glupote drugi ze robilem to co mi kazał zeby zeszły blizny strupki i zeby zapowiedz krzywicy to uwazam za swoje osiagniecie jestes tak glupi ze az b0lisz wienc sie nie udzielaj :/ n/c dla janusza
-
aa i nie sprzedalem tylko zamienilem dla twojej glupoty zeby mial leprze warunki !
-
chłopie naucz się pisać bo polsku bo walisz ortografami jak rolnik gnojem po polu...
-
wiesz nie wypowiadam sie na temat wisniakow bo niezle pasujesz w tej roli wozisz sie jak taczka z gnojem i wogule wszystkie walory wiesniaka hahaha a tak pozatym nie zaczynaj ja aby napisalem co sondze o tym kolesiu do ciebie nic nie mialem wienc go nie bron fajnego masz wezyka pozdro
Uprawnienia umieszczania postów