-
Oddam Rufilate
Oddam samca rufilaty, nie wchodzi w gre wysyłka, możemy się umuwić jeśli ktoś jest zainteresowany w katowicach, zabrzu, kochłowicach. Oddaje go, ponieważ nie moge znaleźć dla niego samicy, i budzi mnie po nocach pukaniem nagogłaszczaki w szybke ;/ :PP
-
Re: Oddam Rufilate
Jak bys wyslal to bym go wzial jestem ze słupska
-
ok moge wziasc! Jestem z Jaworzna! co Ty na to???
-
wezme chętnie, jestem z chorzowa...
-
Wiam .Bardzo chętnie przygarnę to cudo .Jeśli Ci pasuje to mogę odebrać nawet dzisiaj ( ZABRZE-np.PLATAN, Wirek-np PLAZA,Kochłowice,Chorzów, albo podaj mi adres ale to chyba nie najlepsze bo na Halembie zwykle się gubię). A co najlepsze pajączek nie będzie sam
) Samica w drodze
)) Na GG wysyłam Ci nr. kontaktowy bo właśnie jadę do Zabrza jak Ci pasuje to napisz mi sms-a gdzie mogę odebrać ( ale od ok. 20 bo jadę na wykłady ).
-
wydaje mi sie ze to tylko pozorna chec oddania pajaka. Gdybys wystawil chociazby za 20zł to z PEWNOSCIA ktos by kupil
-
Archie, żądna pozorna przyjmijmy, pająk już dawno poszedł do właściciela, z samego rana. Pozdrawiam
-
he he... byłem szybki. No i jestem na miejscu - więc żeby nie było, że to wał - samiec jest zaklepany, a samica już na niego czeka. Pozdro dla wszystkich
-
algernon może się jednak rozmyślisz? Ubiegłeś mnie
(( Gdybyś zmienił zdanie daj znać. A tak swoją drogą z Dąbrowy łączysz się przez Telpol??? Oni już wszędzie są
)
-
mieszkam w siemianowicach chetnie bym go wzial ale jak sie dowiedzialem ze jest agresywny i ma jad niebezpieczny ===> wiec nie wiem
Uprawnienia umieszczania postów