Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Oddam Rufilate

Juraviel
    Guest

Oddam Rufilate

Oddam samca rufilaty, nie wchodzi w gre wysyłka, możemy się umuwić jeśli ktoś jest zainteresowany w katowicach, zabrzu, kochłowicach. Oddaje go, ponieważ nie moge znaleźć dla niego samicy, i budzi mnie po nocach pukaniem nagogłaszczaki w szybke ;/ :PP

kashex
    Guest

Re: Oddam Rufilate

Jak bys wyslal to bym go wzial jestem ze słupska

Archie
    Guest

ok moge wziasc! Jestem z Jaworzna! co Ty na to???

janice
    Guest

wezme chętnie, jestem z chorzowa...

DZIUREK
    Guest

Wiam .Bardzo chętnie przygarnę to cudo .Jeśli Ci pasuje to mogę odebrać nawet dzisiaj ( ZABRZE-np.PLATAN, Wirek-np PLAZA,Kochłowice,Chorzów, albo podaj mi adres ale to chyba nie najlepsze bo na Halembie zwykle się gubię). A co najlepsze pajączek nie będzie sam ) Samica w drodze )) Na GG wysyłam Ci nr. kontaktowy bo właśnie jadę do Zabrza jak Ci pasuje to napisz mi sms-a gdzie mogę odebrać ( ale od ok. 20 bo jadę na wykłady ).

Archie
    Guest

wydaje mi sie ze to tylko pozorna chec oddania pajaka. Gdybys wystawil chociazby za 20zł to z PEWNOSCIA ktos by kupil

Juraviel
    Guest

Archie, żądna pozorna przyjmijmy, pająk już dawno poszedł do właściciela, z samego rana. Pozdrawiam

algernon
    Guest

he he... byłem szybki. No i jestem na miejscu - więc żeby nie było, że to wał - samiec jest zaklepany, a samica już na niego czeka. Pozdro dla wszystkich

DZIUREK
    Guest

algernon może się jednak rozmyślisz? Ubiegłeś mnie (( Gdybyś zmienił zdanie daj znać. A tak swoją drogą z Dąbrowy łączysz się przez Telpol??? Oni już wszędzie są )

WeNsU
    Guest

mieszkam w siemianowicach chetnie bym go wzial ale jak sie dowiedzialem ze jest agresywny i ma jad niebezpieczny ===> wiec nie wiem

Uprawnienia umieszczania postów