-
oddam żółwie stepowe
Witam,
Oddam wyłacznie w dobre ręce 3 żółwie stepowe: 1 samca i 2 samice. Chetnie oddam je w komplecie, ich terrarium jest do małego remontu ale na tymczasem może się przydać.
Samiec i mniejsza samica są po przejściach, nie wymagają specjalnej opieki. mają może nie taki super wygląd.
Duża samica - wygląd b.dobry
Wszystkie żólwie są b.aktywne, chętnie jedzą, nie ma z nimi problemów
zainteresowanym mogę przesłac zdjęcia.
Natka24
Warszawa
Osoby zainteresowane prosze o kontakt pod adresem natka24@o2.pl
W związku z koniecznością oddania żólwi musze wiedzieć że trafią w dobre ręce.
-
Re: oddam żółwie stepowe
z checia je przygarne i pokryje koszty transportu-przesylka konduktorska!!!
-
chyba troche za zimno na przesylke!!!!!!!
-
prosze o fotki - jak sie zdecyduje to po nie przyjade
-
z przyjemnoscia wezme je dla mojej dziewczyny ktora ma juz doswiadczenie z zolwiami i wlasnie mysli o rozwinieciu hodowli i jestem,a z warszawy dlatego nie zmarzna.
prosze o odpowiedz na tak lub nie-dzieki
-
nie za zimno kodnuktorska jest zaj.. bezpieczna!
-
;udzie nie martwcie sie o ochlodzenie tyc zolwi przeciez te zolwie normalnie zimuja no moze nie w naszym klilacie ale ciut cieplejszym wiec takie temperarury im wcale nie zaszkodza wiec w czym problem
-
ja powtarzam przesylka konduktorska jest w pelni bezpieczna!!zolwie beda mialy u mnie ok wyslalem ci maila jak co to mozemy dogadac sie na gg 3920360
-
ja tak samo ponaglam swa propozycje. bede bardzo happy a moj skarb jeszcze bardziej jak bys zdecydowala nam go oddac. czekam na odp. pozdrawiam
-
napisalem juz maila do cie bie ze z chcecia wezme te zolwie mam doswiadczenie w ich chodowli moge za nie tez cos zaplacic z odbiorem nie bedzie problemu bo jestem z jablonny wjec tylko wsiade w 723 lub 801 i gotowe pozdrawim
Uprawnienia umieszczania postów