-
Re: oddam żółwie stepowe
NIE WIEM CZY MAIL DOSZEDLA DLATEGO PISZE ZE Z MILA CHCECIA PRZYGARNE JEDNEGO JAK I TRZY ZOLWIE- OPIEKA WETERYNARYJNA ZABEZPIECZONA (KUMPEL WETERYNARZ) I ZNAJOMY W EGZOTARIUM TEZ POMOZE-CHOC PEWNIE NIE BEDZIE POTRZEBY W POMAGANIU!! KOSZTY PRZESYLKI PKP POKRYWAM A TERRA JUZ CZEKA-NA OGRODKU PRZEZ LATO TEZ BEDA PRZEBYWALY-NA TERENIE OGRODZONYM O SPOREJ POWIERZCHNI Z ZOLWIAMI WODNYMI KOLO OCZKA
-
może już trochę póżno ale chętnie sie nimi zajmę.Mam u siebie parkę.Razem ze znajomym chcemy skompletować małe stadko.Opieka wet zapewniona osobiście
Mieszkam w wawie.Czekam na odpowiedz.Hej
-
Mordercza o żółwie walka.... łał. Ale smiechy
co niektorzy 
-
no to czy mozemy sie dowiedziec czy ktos te zolwie dostal czy mamy dalej czekac i tzymac terra dla nich!! wiec???????
-
no wlasnie tez mnie to ciekawi natka daj znac co i jak
-
Długo to trwało ale nie bedąc pewna wolałam nic nie mówić.
W dniu wczorajszym wszystkie żółwie i terrarium pojechały do Poznania. Dziękuję za zainteresowanie i nie powiem miałam duży problem z wyborem nowego opiekuna.
Pozdrawiam
Natka
-
Ceść chętnie wezme 1 z tych pięknych żółwi bardzo kocham zwierzęta prosze zostaw 1 dlamnie uwielbiam żólwie pokryje koszt przesyłki tylko napisz ile kosztuje przesyłka prosze odpisz nr gg 3467959 email kulieta12@autograf.pl
-
Cześć! Jestem z Rybnika mam juz 2 żólwie i w najbliższym czasie mam zamiar powiekszyc swoją hodowle. Żółwie mam juz 8 lat i moge powiedziec, ze jestem doświadczonym hodowcą. Z powodu odległosci nie mógł bym odebrac żółwi osobiscie jedynie w gre wchodzi kurier. Wiec gdy bys miała problem znalezienia domu w poblizu to przemysl moją oferte.
Mój mail: pawel1250@op.pl
Pozdrawiam Paweł!!!!
Uprawnienia umieszczania postów