Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: oddam żółwie stepowe

josetsu
    Guest

Re: oddam żółwie stepowe

NIE WIEM CZY MAIL DOSZEDLA DLATEGO PISZE ZE Z MILA CHCECIA PRZYGARNE JEDNEGO JAK I TRZY ZOLWIE- OPIEKA WETERYNARYJNA ZABEZPIECZONA (KUMPEL WETERYNARZ) I ZNAJOMY W EGZOTARIUM TEZ POMOZE-CHOC PEWNIE NIE BEDZIE POTRZEBY W POMAGANIU!! KOSZTY PRZESYLKI PKP POKRYWAM A TERRA JUZ CZEKA-NA OGRODKU PRZEZ LATO TEZ BEDA PRZEBYWALY-NA TERENIE OGRODZONYM O SPOREJ POWIERZCHNI Z ZOLWIAMI WODNYMI KOLO OCZKA

Karol Chłopecki
    Guest

może już trochę póżno ale chętnie sie nimi zajmę.Mam u siebie parkę.Razem ze znajomym chcemy skompletować małe stadko.Opieka wet zapewniona osobiścieMieszkam w wawie.Czekam na odpowiedz.Hej

PMajdan
    Guest

Mordercza o żółwie walka.... łał. Ale smiechy co niektorzy

josetsu
    Guest

no to czy mozemy sie dowiedziec czy ktos te zolwie dostal czy mamy dalej czekac i tzymac terra dla nich!! wiec???????

Majcher
    Guest

no wlasnie tez mnie to ciekawi natka daj znac co i jak

natka24
    Guest

Długo to trwało ale nie bedąc pewna wolałam nic nie mówić.

W dniu wczorajszym wszystkie żółwie i terrarium pojechały do Poznania. Dziękuję za zainteresowanie i nie powiem miałam duży problem z wyborem nowego opiekuna.

Pozdrawiam
    Natka

kuli
    Guest

Ceść chętnie wezme 1 z tych pięknych żółwi bardzo kocham zwierzęta prosze zostaw 1 dlamnie uwielbiam żólwie pokryje koszt przesyłki tylko napisz ile kosztuje przesyłka prosze odpisz nr gg 3467959 email kulieta12@autograf.pl

flocken
    Guest

Cześć! Jestem z Rybnika mam juz 2 żólwie i w najbliższym czasie mam zamiar powiekszyc swoją hodowle. Żółwie mam juz 8 lat i moge powiedziec, ze jestem doświadczonym hodowcą. Z powodu odległosci nie mógł bym odebrac żółwi osobiscie jedynie w gre wchodzi kurier. Wiec gdy bys miała problem znalezienia domu w poblizu to przemysl moją oferte.
    Mój mail: pawel1250@op.pl

Pozdrawiam Paweł!!!!

Uprawnienia umieszczania postów