-
Re: Oddam jaja p. wietnamskich
Ja też bym chciał troche jaj jak masz jeszcze ??
-
Ja bym tez kilka wziol ale ile to wyjdze razem ze wszystkim??Jak masz cos jeszcze to daj mi znac na meila thc33@op.pl albo gg 2555499. Tak z 40 jak mozesz.
-
dobra ja biore jak dlamnie cos zostawiles
ale za pobraniem chyba ze mi wytlumaczysz jak za darmo prze neta zaplacic co jest potrzebne ?? jakbys mogl to kontak najlepiej na gg albo na maila tylko nire zawsze dochodzi ;/
-
ja też prosze napisz na mail bpastucha@wp.pl
-
dostaje jakies maila nieiwem czy to ty domnie piszesz i chcesz sie tak skontaktowac ale pojawia sie blad napisz jak cos piszesz to na bziak6@op.pl
-
Do mnie też coś maile nie dochodzą. Czekam i czekam.
-
Dziurek - przesyłkę juz do ciebie przesłałem, a maile przez serwer terrarium coś nie dochodzą odemnie ani do mnie.
Więc do wszystkich - prosze o kontakt przez maila: fish.13@interia.pl
-
Ryba13 to ciekawe ale albo coś Ci się pokręciło albo coś jest nie tak!!! Gdzie wysłałeś przesyłkę skoro nie dałem Ci jeszcze adresu?????
-
Kurde, juz mi sie wszystko miesza. Wysłałem juz do: cyclosternum, koksik i Grochu, a Bziak zrezygnował.
Czyli jeszcze twój adres. Napisz na maila ile ich chciałeś i jak: przelew czy pobranie (doradzam I wariant).
Wybaczcie, ale jestem troche zawalony sprawami i juz sie wszystko mi plącze.
-
zostanei cos dla mnie ja w zamian moge ci dac jaja patyczkow rogatych i straszykow kolczastych moj mail pw236@wp.pl
Uprawnienia umieszczania postów