-
Re: oddam rosiczki :D tylko płacisz za koszt przeyłki
poprosze jedną paczuszkę gimnazjalna 16/17 23-500 zakopane zapłace nawet 10 zł za przesyłke jak bedzie trzeba :d
-
no ja chciałem też oddać swoją paczkę. Powód.........rozmowa przez gg.
Osobiście nie jestem pewien co do tego czy można zaufać maziemu15 i nie chcę sprawdzać tego ( Proszę nie brać tego tekstu jako oczernienia meziego) ale po tekstach:
"20:44:41 GG# 2078718
bo tyl kosztuje
20:44:49 GG# 2078718
jak nieodpowiada to niebierz
......
20:45:18 GG# 2078718
ej
20:45:19 GG# 2078718
5zł
20:45:25 GG# 2078718
i koniec
20:45:25 GG# 2078718
!!"
(odpowiedź meziego na pytanie czemu przesyłka taka droga) fakt czepiam się ale taką już mam naturę że wolę wiedzieć za co płacę.
A główną przyczyną mojej rezygnacji była odpowiedź na pytanie:
jaki masz login na allegro??
- mero155
miłem taki ale mnie zawiesili <=== To już mnie rozbroiło. Zawiesili go
więc nad czym tu się jeszcze zastanawiać?? ja osobiście mu nie zaufałem a czy można to już sami możecie stwierdzić.
-
wyslij mi jakies 20 szt. jesli laska
napisze do ciebie na gg
-
Ja byłem 6 osobą która się zgłosiła prywatnie na maila!!!!! Też bym wziął płace za przesyłke, tak jak miało być.
-
MarHel witaj dostajesz 1 paczke naison rosiczek !! zosatła jescze jedna ostatnia !!
pozdrqawim aha jeszce sebooz ja nieprosze oto żebyś komentował i co z tego ze mam konto na allegro zablkowoane ale zobacz sobie te ssseler to jet muj loding zobacz moje komentarze i poczytaj uważnie .
i po 50 naion dostną kali i łuki !! pozdarwiam
-
Nie wiem za co ci zablokowano konto i mnie to już nie intarara. tylko czemu na początku mówiłeś że nie wystawisz nic przez allegro bo za drogo (pomimo że oferowałem całkowity zwrot kosztów manipulacyjnych) a później dowiaduję się że masz jesnak zablokowane konto. Komentarze widziałem, fakt są pozytywne, ale nie lubię jak ktoś podchodzi do innej osoby z takim akcentem jak ty........ fakt twoja dobra wola że oddajesz "za free" (jak to ty ująłeś) te nasionka, ale nie znoszę jak ktoś mówi mi że albo biorę albo dasz komuś innemu bo są też chętni. Jak mi się rozmowa z daną osobą nie klei to dziękuję i tyle. Taką już mam naturę. W sklepach też tak robię, ekspedient nie potrafi się odnosić do klienta to mu podziękuję i wychodzę.
A co do komentarza to uznałem za stosowne wytłumaczyć się czemu zrezygnowałem, bo później by się okazało że to właśnie ja blokuję innym miejsca a później rezygnuję. Takie postępowanie byłoby generalnie ujęte za niestosowne z mojej strony. Okazałoby się że to ja jestem nieuczciwy w interesach itp. itd. A dla mnie reputacja jest dość ważna.
Mezi15 - Jeszcze raz sorki za zamieszanie i pozdro.
ps. Zastanów się nad podejściem do innych
-
dobra są jeszcze jakieś nasionka do wzięcia czy nie ??
-
-
jestem z Toba Sebooz. Cos mi w tym nie pasuje. Tak wogole nie musisz oszukiwac bo przesylka to kwestia 2-3zl a nie *6zl*. Nie lubie jak ktos oszukuje. I nie lubie tego co napisal Sebooz czyli ze jak nie to jest wielu innych klientow :} to jest poprosrtu chamskie. Skoro gosc chce kupic to nie trzeba go STRAASZYC i w taki sposob "zachecac".
..ale coz poradzic ;]
-
dzieki mezi
wszystko co potrzebne ci do wysylki wyslalem ci na maila
Uprawnienia umieszczania postów