Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Wątek: oddam rosiczki :D tylko płacisz za koszt przeyłki

Mieszany widok

Łuki
    Guest

Re: oddam rosiczki :D tylko płacisz za koszt przeyłki

dzieki mezi
    wszystko co potrzebne ci do wysylki wyslalem ci na maila

sebooz
    Guest

archie - mezi15 tobie mówił że przesyłka wyunosi 6 zl?? bo mi mówił że 5zl. Widzę że cena jest uwarunkowana także od tego gdzie się mieszka lub od nicku, może nam to wytłumaczysz?? bo nie wiem czy zmieniać dane personalne czy też zmienić miejsce zamieszkania albo nick?? i my tu rozmawiamy o "darmowych" nasionkach?? wystarczyło wystawić post w dziale sprzedam a nie byłoby problemów.

mezi15
    Guest

witajcie już nieaktualen prosze nic nie pisać na temacie i prosze o wspułpracowników terrarium.pl aby usuneli ten post .
    Archie ja ci nic niemówiełm ze koszt przesyłki 6zł zachowałeś sie wobec mnie chamsko .
    sebooz jak ciebie uraziłem (ale niewim za co) to wielke sorrki ale zostaniemy przyjaciułmi
    pozdrawiam miło i serdeccznie nasiona zostali rozdane jesze z 2 osabami sie dogaduje co i jak!!

Archie
    Guest

wiem ze mi nie mowiles. Rozmawialem z jednym gosciem i okazalo sie ze wlasnie koszt 6zł. A potem Sebooz przekrecil ;P ale nie da sie naprawic postu bo takie dziwne forum to. Chciałem tylko powiedziec ze to Ty sie zachowales nie milo. Ja nie klamie a z ta cena to nigdy nie powiedizalem ze mi Ty mowiles

insekts
    Guest

ej polecony priorytet kosztuje 4,40 nie licząc koperty

bestboy
    Guest

mezi daj znać na e-mail bo się nie odzywasz
    dzięki i pozdro

RR
    Guest

Chciałem się dowiedzieć czy ogłoszenie jest aktualne. Jeżeli tak jestem nim zainteresowany.

mezi15
    Guest

juz nieaktualne !!!!!!!!!!!!!!1

ziu
    Guest

hahah juz sie zwija mezii ;] pamietam tego oszussta jak jak mial nick dzbanecznik :] i tez chcial wciskac ludziom te rosiczki. Moze i wysyla ja wttedy nie wzialem abo cos mi sie nie podobalo i nie zaluje. A po 2 mnie zastanawial fakt ze za darmo, w tym kraju za darmo to nawe w ryja nie chca dac

mezi15 jak chcesz oszukiwac to lepiej sobie daruj bo szkoda nicka za te kilka zl.
    A oszustow tepic :]

Pozdrawiam.

Protas4
    Guest

hehe !! fakt ze kupiłem od niego na allegro rosiczki !! cos tam rosnie ale kontakt był tragiczny !! kolega powinien sie zatanowic !! bo obiecał instrukcje co ijak !! nie dostałem !! a jak sie go zapytałem co sie dzieje ze nic nie rosnie to powiedział ze to nie on sprzedawał itp !! potem był niemiły i chamski !! na gg wyłaczyłem go !! tragedia !! ale fakt ze cos tera tam rosnie !! ma 5mm wielkosci !! ze 100szt z 15 roslinek !!

Uprawnienia umieszczania postów