-
Re: oddam rosiczki :D tylko płacisz za koszt przeyłki
dzieki mezi
wszystko co potrzebne ci do wysylki wyslalem ci na maila
-
archie - mezi15 tobie mówił że przesyłka wyunosi 6 zl?? bo mi mówił że 5zl. Widzę że cena jest uwarunkowana także od tego gdzie się mieszka
lub od nicku, może nam to wytłumaczysz?? bo nie wiem czy zmieniać dane personalne czy też zmienić miejsce zamieszkania albo nick?? i my tu rozmawiamy o "darmowych" nasionkach?? wystarczyło wystawić post w dziale sprzedam a nie byłoby problemów.
-
witajcie już nieaktualen prosze nic nie pisać na temacie i prosze o wspułpracowników terrarium.pl aby usuneli ten post .
Archie ja ci nic niemówiełm ze koszt przesyłki 6zł zachowałeś sie wobec mnie chamsko .
sebooz jak ciebie uraziłem (ale niewim za co) to wielke sorrki ale zostaniemy przyjaciułmi
pozdrawiam miło i serdeccznie nasiona zostali rozdane jesze z 2 osabami sie dogaduje co i jak!!
-
wiem ze mi nie mowiles. Rozmawialem z jednym gosciem i okazalo sie ze wlasnie koszt 6zł. A potem Sebooz przekrecil ;P ale nie da sie naprawic postu bo takie dziwne forum to. Chciałem tylko powiedziec ze to Ty sie zachowales nie milo. Ja nie klamie a z ta cena to nigdy nie powiedizalem ze mi Ty mowiles
-
ej polecony priorytet kosztuje 4,40 nie licząc koperty
-
mezi daj znać na e-mail bo się nie odzywasz
dzięki i pozdro
-
Chciałem się dowiedzieć czy ogłoszenie jest aktualne. Jeżeli tak jestem nim zainteresowany.
-
juz nieaktualne !!!!!!!!!!!!!!1
-
hahah juz sie zwija mezii ;] pamietam tego oszussta jak jak mial nick dzbanecznik :] i tez chcial wciskac ludziom te rosiczki. Moze i wysyla ja wttedy nie wzialem abo cos mi sie nie podobalo i nie zaluje. A po 2 mnie zastanawial fakt ze za darmo, w tym kraju za darmo to nawe w ryja nie chca dac 
mezi15 jak chcesz oszukiwac to lepiej sobie daruj bo szkoda nicka za te kilka zl.
A oszustow tepic :]
Pozdrawiam.
-
hehe !! fakt ze kupiłem od niego na allegro rosiczki !!
cos tam rosnie ale kontakt był tragiczny !! kolega powinien sie zatanowic !! bo obiecał instrukcje co ijak !! nie dostałem !! a jak sie go zapytałem co sie dzieje ze nic nie rosnie to powiedział ze to nie on sprzedawał itp !! potem był niemiły i chamski !! na gg wyłaczyłem go !! tragedia !! ale fakt ze cos tera tam rosnie !! ma 5mm wielkosci !! ze 100szt z 15 roslinek !!
Uprawnienia umieszczania postów