Nie wiem za co ci zablokowano konto i mnie to już nie intarara. tylko czemu na początku mówiłeś że nie wystawisz nic przez allegro bo za drogo (pomimo że oferowałem całkowity zwrot kosztów manipulacyjnych) a później dowiaduję się że masz jesnak zablokowane konto. Komentarze widziałem, fakt są pozytywne, ale nie lubię jak ktoś podchodzi do innej osoby z takim akcentem jak ty........ fakt twoja dobra wola że oddajesz "za free" (jak to ty ująłeś) te nasionka, ale nie znoszę jak ktoś mówi mi że albo biorę albo dasz komuś innemu bo są też chętni. Jak mi się rozmowa z daną osobą nie klei to dziękuję i tyle. Taką już mam naturę. W sklepach też tak robię, ekspedient nie potrafi się odnosić do klienta to mu podziękuję i wychodzę.

A co do komentarza to uznałem za stosowne wytłumaczyć się czemu zrezygnowałem, bo później by się okazało że to właśnie ja blokuję innym miejsca a później rezygnuję. Takie postępowanie byłoby generalnie ujęte za niestosowne z mojej strony. Okazałoby się że to ja jestem nieuczciwy w interesach itp. itd. A dla mnie reputacja jest dość ważna.

Mezi15 - Jeszcze raz sorki za zamieszanie i pozdro.
ps. Zastanów się nad podejściem do innych