-
Dwa szyszkowce
Witam !
Oddam dwa szyszkowce ( Cordylus tropidosternum ) najprawdopodobniej dwa samczyki mam na nie papiery najchetniej odbior osobisty mozliwa rowniez konduktorka w przypadku tej ostatniej bioracy pokrywa koszty transportu .
Mieszkam w Szczecinie .
Oddaje je gdyz musze jechac w delegacje .Sa zdrowe bardzo ladnie jedza dostaja witaminy w terra maja swietlowke UVB .
pozdrawiam mariusz
-
Re: Dwa szyszkowce
ja wezme pokrywam koszty transportu!!! konduktorka!! moj numer 504900480 lub gg 3920360
-
Ja je bym bardzo hętnie pzyjoł ale byś niestety musiał wysłać je bo mmieszkam we wrocławiu.
-
Moge je przygarnąc wsumie terra mam wolne .... jak co to mój meil : ssj0@interia.pl lub GG 2759773...
-
moj mail josetsu@poczta.fm napisz co i jak na jakie konto wplacic pieniazki itd! masz moze konto na allegro to wtedy zarobimy po pozytywie! BYLEM PIERWSZY ale chyba wszyscy czekamy co i jak!
-
josetsu może by tak po samczyku hehe
przesyłka na pół oczewiście :] wiesz taki mini układzik ...
-
Jeżeli cos u was nie wypali to biore !!!!pokrywam koszty transportu.
-
moze byc i po samczyku-jesli wloasciciell sie zgodzi-z Goblonem niedaleko mamy do siebie! wiec jesli nie po samczyku to ja wezme oby dwa! moze wiecie cos o samiczkach to jakby cos to kupie samiczke do samczyka i bedzie rodzinka
-
ja też kupie samiczke a nawet mini harem
jak wypali nam po tym samczyku :]
-
Witam !
Juz nieaktualne
dziekuje wszystkim chetnym
szyszki zostaja w Szczecinie
pozdrawiam mariusz
Uprawnienia umieszczania postów