-
AKSOLOTL I ŻABA SZPONIASTA
Witam,
mam do oddania pięknego, ciemnej formy aksolotla o długości ok. 20 cm oraz zachwycającą swą nieskazitelną urodą żabę szponiastą(platanę) o wielkości ok. 6-7 cm. Jestem z Zielonej Góry, odbiór najchętniej osobisty, mogę dowieźć w promieniu 30 km. Oba zwierzaczki za darmo; z akwarium panoramicznym o objętości ok. 40 l za 50 zł.
Kontakt:
rombalbina@poczta.onet.pl
GG: 8454221
!PILNE! zależy mi na czasie.
-
Re: AKSOLOTL I ŻABA SZPONIASTA
Wziąłbym , ale nie mam miejsca. Szkoda. Polecam tego uzytkownika widziałem zwierzaki na zywca i musze powiedziec, ze są swietne 
-
Smithi a nie wysłałbys aksola? Do Łęcznej do lubelszczyzny? sasiad ma w akwa 3 sztuki chętnie by wzioł. Moze konduktorską przesyłka do Lublina?!?!?!
-
ja chce zabcie :P:P są super :P!!!
moge zapłacić za konduktorską i akwarium ..
-
moge wziąść terz kasolota jeśli razem je trzymasz :P
-
a macie jakiś pomysł jak to wysłać ?? Najważniejsze aby tlenu było pod dostatkiem. Zwyciezcą jest ten, który pierwszy odpisze
-
No ja pierwszy odpisalem...
A jak wyslac? Kontuktorską przesyłką chyba wiesz o co chodzi...
Algernon jak z Dąbrowy Górniczej jechał do mnie pociągiem to miał 3 aksole w worku z wodą i tak całą podróż i dzień wcześniej wytrzymały ... więc duży gruby foliowy worek... nalać wody wpuścic aksole i mocno zakręcic worek. tylko to ma byc worek a nie jakiś woreczek na 2 sniadanie
To jak??:>
Jeszcze sie tylko sasiada zapytam ale wezmie na 99 %:P
Ale i tak bylem pierwszy więc...
-
leviatan ale czaje pizga na darmowki bo juz nawet pisal post do jakiegos kolesia czy mu nie odda 
-
Sorka wielkie chłopaki, ogłoszenie nieaktualne, zwierzaki udało mi się oddać u mnie na miejscu. Jeszcze raz sorka że zawracałem gitarę
Uprawnienia umieszczania postów