-
LEGWAN ZIELONY
Oddam Legwana Zielonego(iguana iguana rhinolopha)ok.60cm . w 90% samica.ma ok.2lat.Oddam go komus kto ma doswiadczenie z Legwanami poniewaz legwan jest dosc agresywny i potrzebuje pewnej ręki.poza tym jest zdrowy iduzo je . rosnie wszerz niz w wzwyz i jest mało podatny na stres,raczej broni swego.musze go oddac poniewaz nie mam warunkow do jeg trzymania(za małe terra itp.).Odbiór własny. mieszkam w redzie w małym trójmiescie kaszubskim.jesli ktos sobie zyczy moge przesłac foty.
-
Re: LEGWAN ZIELONY
oddam go tylko komus kto ma odpowiednie warunki do trzymania legwana.
-
-
Mozna Prosic o Kontakt Z toba ? o Gg Najlepiej
-
-
oke legwan trafia domnie
Temat Zaamknienty 
-
nie chciałam się wcześniej wtrącać..
Pingwin masz prawo oddać legwana komu chcesz, ale radziłabym Ci wstrzymać się z decyzją a nie pozbywać się legwana, bo pierwsza napalona osoba zgłosiła się aby go przyjąć. Jeśli zależy Ci choć trochę na jego przyszłym dostanim życiu, to oddaj go komuś kto wie jak się opiekować legwanami, wydaje mi się, że sam zrozumiałeś już że posiadanie legwana jednak jest dużym obowiazkiem i nie może go mieć każdy..
Zatanów się raz jeszcze i poczekaj może aż zglosi się ktoś, kto będzie czuł się na siłach "wychować" takiego dzikiego maluszka..
Podejrzewam, że gdybyś chciał go sprzedać nawet za symboliczne 50zł, user Winiok nawet by nie przeczytał Twojego ogłoszenia.
-
Meg sogerojesz ze nie wiem jak sie opierkowac? Zapytaj Wariata z Bailego Stoku albo jerrego z leszna oni ci powiedza
-
Witam
Meg ma calkowita racje...
Wstrzymal bym sie z oddaniem legwana winiokowi, poniewaz ztego co widze to hoduje same patyki, a patyczaki to nie legwan ;/
Pozdrawiam
-
Ja chetnie bym go przyją ponieważ miałem juz 2 legwny a także warany(a wiadomo jaki maja temperamęt) mam takze duze terrar dla jaczurek wiec jezeli jeszcze ogłoszenie jest aktualne chetnie go przyjme i postaram zapewnic mu dobre warunki życiowe.Pozdrawiam Eryk
Uprawnienia umieszczania postów