Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: LEGWAN ZIELONY

Eryk letkiewicz
    Guest

Re: LEGWAN ZIELONY

acha jeszcze jedno czy wysyłka wchodz w gre (płaceza przesyłke na moją odpowiedzialnosć)

winiok
    Guest

Silent ahahhahahahahahahahah same patyczaki chyba cos nieodwidzenia masz ja tego nie aktulizuje patyczaki 2 patyczaki hehhehe Mialem juz legwana i oddalem go znajomemu bo chcial miec parke

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    No to wlasnie teraz pokazales jak bys sie zajmowal legwanem. Oddales znajomemu tylko dlatego bo chcial mieć parke (hahaha) po prostu Ci sie znudzil albo co. Nie wierze zebys oddal legwana koledze tylko dlatego bo chcial miec parke. A z moim wzrokiem jest wszystko ok, wiec lepiej poptarz na siebie jakie glupoty mowisz ....
    Pozdrawiam

Ps. Pingwin oddaj lega komuś doświadczonemu. To tylko moja rada.

Pingwin
    Guest

ogłoszenie jest aktualne .oddam go komus z odpowiednim terra i. przykro mi ale z pewnych powodów wysyłka nie wchodzi w gre tylko odbviór własny.

Eryk letkiewicz
    Guest

na moja odpowiedzialność ,jak go dobrze zapakujesz to nic mu nie bedzie juz wielkokrotnie wysyłałem gady nawet w mróz i nic sie ni wydarzyło nie ma sie czego bać.naprawde bedzie miał u mnie dobrze

Eryk letkiewicz
    Guest

Naprawde nie masz sie czego bac wieksze niebezpieczeństwo bedzi dla lega jak go oddasz komus niedoświadczonemy(nic nie sugeruje)

Gdanszczanka
    Guest

bylam pierwsza...jestem z okolic i znam sie na legachwczesniej pisalam ;posty ale ktos je skasowalpingwin daj znac na gg

Gdanszczanka
    Guest

nieaktualne

winiok
    Guest

Gdanszczanka nie bylas pierwsz ja mam prawo wyboru komu tez ustopie miejscaa jest to eryk a bierzez gada z powodu braku kasy chcial bym zoabaczyc twoje terra

Adamek
    Guest

co ty masz do ustąpywania ? Gad jest Pingwina i on zadecyduje komu chce oddać go.

> chcial bym zoabaczyc twoje terra

a co masz do oglądania to powinno interesować pingwina a nie ciebie

Uprawnienia umieszczania postów