-
Re: gekoniki pigmejskie
heh nie rozumiem osob ktore sie tak rzucaja. Po co Ci az 4 ? moze podzielilbys sie z innymi neol a nie wszystkie! taka mentalnosc polaka jak za darmo biore co daja!
Wstyd.
Pozdrawiam.
-
Witam
Ziu masz dokladnie racje dlatego napisalem ze wezme 2 :]
Zreszta on i tak pewnie nie dostanie bo elyahoo napisał ze tylko i wylacznie odbiór osobisty, ale o tym nie decyduje ja :]
Pozdrawiam
-
P no moge ie podzielic:d CHam niebede:P
-
... to JEST właśnie NASZ kraj i NASZA mentalnosć... ....Płakać mi się chce Gdy widze jak banda sępów sie rzuca aby "zdobyć" coś za freee A najbardziej mi żal tych co uparcie wtrańzalają swoje 3 grosze o wysyłkę , Czy wy jesteście analfabeci(to sie tyczy tylko nie których)a może czytacie tylko to co ktoś chce oddać i od razu lecicie do pisania żeby was ktoś nie wyprzedził?? Ludzie zachowujcie się !! Co wy macie po 13-14 lat Jak dzieci w przedszkolu o cukierka!! ręce wam sie trzesą ?? zę tak waliciec posta za postem??
-
dominik1 dodam jeszcze do tego swoje 3 grosze... wszyscy piszą że mają doświadczenie etc że mają terra już gotowe itd. a potem (jakieś 1-3miesiące) w dziale sprzedam albo zamienie beda posty że sprzedam lub zamienie 4 geki pigmejskie :] załoze sie że tak będzie jeżeli zwierzęta będą oddawane napalonym nastolatkom (tez jestem nastolatkiem ale raczej nienapalam się na kazde zwierze) jak ktoś chce sprzedac to cisza ale gdy tylko jest coś oddam to już banda łysego rzuca się na zwierzaki.... przykład ? Nasz kochany demon przyjoł 3 szyszkowce a kilka(naście) dni później oferował te szyszkowce mojemu kumplowi w zamian za komóre :]
-
Wiesz goblin ja akurat chce te gekony :P I mam terra :P I wszystko co im trzeba :P
-
BooYaKa spoko to odbierz je osobiście :] ja niczego niebronie tylko wyrazam swoje zdanie :] tego jeszcze niebronia w tym kraju....
-
Akurat tak sie skłąda że odbiór osobisty też bedzie :P
-
BooYaKa no i git miłej wyprawy do warszawy i miłej hodowli :] i życze rozmnozenia :]
-
O ile elyahoo się odezwie :P
Uprawnienia umieszczania postów