Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: czerwonolice, chłopak i dziewczynka

rty
    Guest

czerwonolice, chłopak i dziewczynka

Dwa żółwie czerwonolice czekają na nowego opiekuna, samiec młody - 14 cm, samiczka starsza - 18 cm. Gadzinki mi sprezentowano, lecz nie jestem przygotowany na takie gabaryty. Odbiór osobisty. Lubin - dolnośląskie

kasizlo
    Guest

Re: czerwonolice, chłopak i dziewczynka*&*

Hej!
    Nie wiem czy dam radę wziąć 2 na raz, ale BARDZO chcę żólwika i szukam już od dłuższego czasu... Czy dałoby radę wziąć jednego? Zapewniam, że trafiłby w dobre ręce!/Kasia

kasizlo
    Guest

Kasia dalej pisze: możemy pogadać na gg jak wolisz, mój numer: 1492413. pozdrawiam

szmaslo
    Guest

ja moge wziasc
    jestem z lubina :d

rty
    Guest

Dodam jeszcze swój nr. gg, może to ułatwo kontakt: 2509850

luz_jacek
    Guest

Re: czerwonolice, chłopak i dziewczynka

W krakowie w Centrum handlowym "PLAZA" mają taki duży sklep zoologiczny z dużym basenem na środku pomieszczenia. W tym basenie mają coś ok 30 tych żółwi tego gatunku. Ja też miałem problem z wydaniem swojego. Odwiedziłem ten sklep i nie pytając o zdanie sprzedawców wypuściłem go do basenu :-) Tylko ie pytaj obsługi bo powiedzą ci że nie przyjmóją zwieżąt. Po prostu podejdż i z przyczajki wpuść je do tego zbiornika z wodą. Tam na pewno będą miały godne do życia warunki.

rty
    Guest

Re: czerwonolice, chłopak i dziewczynka

Mam blisko dwieście osiemdziesiąt kilometrów do Krakowa, odpada, ale żółwie znalazły już nowych właścicieli

Uprawnienia umieszczania postów