-
czerwonolice, chłopak i dziewczynka
Dwa żółwie czerwonolice czekają na nowego opiekuna, samiec młody - 14 cm, samiczka starsza - 18 cm. Gadzinki mi sprezentowano, lecz nie jestem przygotowany na takie gabaryty. Odbiór osobisty. Lubin - dolnośląskie
-
Re: czerwonolice, chłopak i dziewczynka*&*
Hej!
Nie wiem czy dam radę wziąć 2 na raz, ale BARDZO chcę żólwika i szukam już od dłuższego czasu... Czy dałoby radę wziąć jednego? Zapewniam, że trafiłby w dobre ręce
!/Kasia
-
Kasia dalej pisze: możemy pogadać na gg jak wolisz, mój numer: 1492413. pozdrawiam
-
ja moge wziasc
jestem z lubina :d
-
Dodam jeszcze swój nr. gg, może to ułatwo kontakt: 2509850
-
Re: czerwonolice, chłopak i dziewczynka
W krakowie w Centrum handlowym "PLAZA" mają taki duży sklep zoologiczny z dużym basenem na środku pomieszczenia. W tym basenie mają coś ok 30 tych żółwi tego gatunku. Ja też miałem problem z wydaniem swojego. Odwiedziłem ten sklep i nie pytając o zdanie sprzedawców wypuściłem go do basenu :-) Tylko ie pytaj obsługi bo powiedzą ci że nie przyjmóją zwieżąt. Po prostu podejdż i z przyczajki wpuść je do tego zbiornika z wodą. Tam na pewno będą miały godne do życia warunki.
-
Re: czerwonolice, chłopak i dziewczynka
Mam blisko dwieście osiemdziesiąt kilometrów do Krakowa, odpada, ale żółwie znalazły już nowych właścicieli
Uprawnienia umieszczania postów