-
oddam gekona ulikowskiego
oddam gekona ulikowskiego w obrębie trójmiasta
gekon ulikowski-ładny najedzony samczyk
proszę o kontakt przez gg(6760227) lub mail milou@autograf.pl
-
Re: oddam gekona ulikowskiego
witam,, pisalem na GG
Czekam na odpowiedz a tymczasem rezerwuje gekona
-
Ja tesh jestem chętny i chyba drógi w kolejce. Mam odpowiednie bardzo dobre warunki....
-
A ja mam jeszcze lepsze i on będzie mój 
ŻART
-
ja takze dopisuje się do listy... jestem z Gdanska
-
no to rady to rock kto pierwszy w tczewie ten lepszy (jak któś napewno go chce to najlepiej tu ze mną gadać) (podam gdzie mieszkam i kiedy ewentualnie bym mógł spotkać w sprawie gekona) prosze o kontakt przez mail i gg oczywiście nie zawsze jestem przy kompie
-
milou ja jestem z okolic Łęgowa (między Tczewem a Gdańskiem) tylko w tej chwili mam zapalenie gardła i cięzko by było bym się ruszyła z domu.Moj nr gg: 5388217. Ale jakby co to go rezerwuję bo rozumiem że miszi wziął bazyliszka
.A jeszcze tylko pytanie bo nie doczytałam nigdzie...one są oswajalne?
-
gg mam już twoje, zapisz moje.Miszi robił sobie beke (to mój kumpel i jak to pisał to przy tym byłem)a bazyliszki to szpan nic mu nikt nie odda a pozatym on miał wziąść ode mnie lamparta i możesz sobie wyobrazić co póżniej mósiałem z tym lampartem robić.Ja tesz mam chore gardło.A gekon jak spędzisz przy nim troche czasu to ci się uda(ja go kiedyś oswoiłem ale póżniej nie brałem go na rękę i się odzwyczaił a pozatym mam do oswojenia samice lamparta(mam nadzieję na potomstwo ale jeszcze nie mają godów)).Masz go jak w banku ale musimy się jakoś skontaktować, może w sobote rano cóś się uda.JA mieszkałem w gd 13 lat a teraz musiałem się przeprowadzić to tego POWIATU
).A i pamiętaj nie jaraj się bo go zamenczysz a on ze złości(od oswoił się)cię połknie i może ty się do niego będziesz musiała oswoić
-
Weź ty mózgu przestań takie głupoty pisać.Miałem wziąść lamparta i co nie wziąłęm bo był po 3 miesiącach biegania po domu bo tak się nim zajmowałeś.Więc weterynarz powiedział że jest chory więc jak mówiłeś że jednak go nie chcę to miałem ci mówić.Ty jesteś jakiś głupi czy co.Jak u mnie byłeś wczoraj to o 7 rano
wyedy tego nie pisałeś a później już nie byłeś.
Weź ty się lepiej już u mnie nie pokazuj jakieś niestworzone rzeczy wymyślasz.
-
a powiedz...czemu oddajesz tego gekona?
Uprawnienia umieszczania postów