Ty miszi wyluzuj...
Ty miszi wyluzuj...
Niewukuzuję i bo wcale nie było tak jak on mówił!!!!!!
Niewiesz jak było a się wtrącasz jak byś dobrz c\ytał to byś wiedział, że on tu stroi fochy a nie ja więc sorry nie
bo musze mieć puste terra a pozatym wiem że ktoś da mu lepsze warónki ale nie ma się czego obawiać miszi gada wiele bzdur i nie warto w to wieżyć i wole zająć się i dać dobre warónki pictusowi i eublepharis
popieram cię Mirass on jest troche nad pobudliwy i nie wiem po co pisze wogóle tutaj(zamiast powiedzieć coś mądrego to się kłuci) przydała by mu się jakaś cherbatka na stresiki i wszyscy go denerwóją
i jak chciałbys wiedzieć lamparty mają różne kolory w zależności od temperatury i oświetlenia a ty mówisz że on nie chce zrobić wylinki
suuuuuuuuuuuper masz wiesz stary
Oznajmiam, że moje nie porozumienie z milou to zwykła przyjacielska kłótnia i wszystko zostało wujaśnione i proszę o wszystkim zapomnieć
Zrobić?;d fajnie!mówisz że on nie chce zrobić wylinki
"Niewukuzuję i bo wcale nie było tak jak on mówił!!!!!!
Niewiesz jak było a się wtrącasz jak byś dobrz c\ytał to byś wiedział, że on tu stroi fochy a nie ja więc sorry nie"
Powiedz mi Miszi.... na h... macie maile i gadu gadu?? Drzecie ryje na siebie na forum publicznym gdzie nie wszyscy chcą to oglądać. Idzcie drzeć ryje na gadu... Na forum napisz: Jestem zainteresowany Gekonem. A na gadu sie szczególy dogaduje... jesli tego nie wiesz to ci to teraz mowie!
Narazie...
przykro mi bardzo ale ktoś był szypszy od was i przyjechał do tczewa po tego gekona niestey (proszę się nie denerwować)