Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: oddam hodowle szczurów

wojtas
    Guest

oddam hodowle szczurów

witam jestem z Legnicy odbiór jedynie osobisty czekam tydzien czyli do 27 lutego. co do szczurów to jest to jeden dorosły samiec i dwie dorosłe samice po 2 i 3 miotach. jezeli ktos bedzie chetny to prosze o kontakt na e-mail wojtas.snake@interia.pl lub gg 1305428

wojtas
    Guest

Re: oddam hodowle szczurów

oczywiscie najlepiej jak by szczurki poszly w dobre rece i do hodowli dla przyjemnosci a nie na karme ale oczywiscie nie bede zaglebial sie w dalszy ich los ale szczurki sa bardzo ladne i oswojone i warto sie nimi zaopiekowac.

Nazar
    Guest

wojtas hodujesz weza widze w profilu i dajac szczury na stronie terrarystycznej masz nadzieje ze pozyja dlugo?? Watpie:P

wojtas
    Guest

sam karmilem szczurami weza ale do tych 3 szczurow juz sie przywiazalem i troche szkoda mi ich byloby oddawac na karme no ale co ja moge

albinos
    Guest

no witam jestem zainteresowany twoja chodowla i nawet pisalem do ciebie na gg odezwij sie pozdrawiam

albinos
    Guest

NAJPIERW PISZESZ ŻE CHCESZ ODDAĆ A PUŻNIEJ NIE DAJESZ ZNAKU ŻYCIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BĘDĄ POD CZUŁĄ OPIEKĄ WĘŻY DAJE SŁOWO?????????????????

wojtas
    Guest

jak nie daje znaku życia? napewno sie do mnie nie odzywales albo wyslales mi wiadomosc jak bylem niedostepny a zazwyczaj wtedy wiadomosci nie dochodza. oferta nadal aktualna

Alispo
    Guest

oj chyba jednak niekatualna..zdaje sie,ze juz pewne osoby deklarowaly ze je biora...jako zwierzaki domowe..czyz nie?

szmaslo
    Guest

jesli dalej aktualne to biore ... ;]

Marigold
    Guest

Nadal aktualne? Bo jeśli tak, to ja się piszę. Mogę ci zapłacić.

Uprawnienia umieszczania postów