Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: oddam hodowle szczurów

krwiopij
    Guest

Re: oddam hodowle szczurów

wojtek to oszust i morderca... umowil sie z kilkoma dziewczynami, ze odda im szczury jako zwierzaki domowe... szczurki mialy juz gotowych nowych opiekunow, ktorzy czekali tylko na ich odbior... kilkanascie osob bylo zaangazwanych w zorganizowanie transportu do innych miast... wyznaczona osoba pojechala w umowione miejsce (a miala do przejechania spory kawalek, bo mieszka poza wroclawiem), ale wojtka nie bylo... po prostu olal sprawe... dziewczyny stawaly na glowie, zeby sie z nim skontaktowac i jakos zabrac od niego szczury, ale ten przeklety dupek po prostu je utopil, 'bo mu sie nie chcialo czekac'... teraz mowi, ze ma psa, ktory tez mu sie znudzil... tez utopisz, wojtus?

Marigold
    Guest

Krwiopijka - brawo. Nikomu nie polecam Wojtka, nie umawiajcie się z nim, nie czytajcie jego następnych ofert - jest niepoważny. Umawianie się z nim nic nie daje, nie ma dla nikogo i niczego szacunku, a znęcanie się nad zwierzętami to dla niego frajda. Wiem, bo sama z nim rozmawiałam.

wojtas
    Guest

oj zabawne to co cu wypisuja o mnie niektore osoby nie chce mi sie nawet tlumaczyc owszem bylem zmuszony utopic szczury bo nikt ich nie chcial odebrac co prawda bylo kilka osob chetnych ale tylko mowily ze odbiora je ale nic nie robily w tym kierunku nawet zawiozlem je do Wroclawia ale ktos kto sie zemna umowil nie przyszedl.

Uprawnienia umieszczania postów