-
Re: [Trójmiasto] Oddam kędziorki*&*
-
Witam
Miszi nie umiesz napisac jednego posta tylko zawalasz 4 postami caly serwer?? Wiesz jakby forum chodzilo jakby kazdy tak pisal jak Ty??
Pomysl, opanuj sie i napsiz wszystkow jednym poscie :]
a nie zasyfiasz forum :/
Pozdrawiam
-
Niektorzy to niestety nie umieja czytac ze zrozumieniem. Jak widza ze cos mozna dostac za darmo, to ida po to po trupach (cos w stylu dla mnei parke i jednego dla kolegi ...) A w opisie czarno na białym ze kedziorka juz ma - no chyba ze tak szybko uaktualnia swoj profil .... Taka juz niestety mentalnosc Polaka ...
-
Witam
No rzeczewiscie ma. Miszi czytales??
Ty juz nie dostaniesz.
Pozdrawiam
-
Re: [Trójmiasto] Oddam kędziorki
Tak troche uciekajac od temau powiem ze zawsze mam slowa uznania dla osob ktore potrafia cos oddac. Z kolei patrzac od strony "popytu" wyglada to jak walka o ogien... Nie wiem jak inni, ale gdy widze starania o np gekona to w wiekszosc przypadkow jest to dla mnie godne politowania.... ( nie chce tu nikogo urazic, ale sa hodowcy i chodowcy)
I taka mała pasująca anegdotka 
Przychodzi zajączek do apteki i pyta:
- czy sa tabletki na chciwosc
- są
- to poprosze - dużo, dużo duuuuuużo
-
ładnym kobietom chyba tymbardziej :P:P lepiej zeby sie spotkać przeciesz :P odrazu miasto byś pokazał :P:P:P:P
-
nom Baku, ale przeciez wszystkie kobiety sa ladne, to byla taka pulapka 
-
Ej no sorry byłem przed szkołą.Zmówiłem się z nim na e-mail więc poprosił żebym pisał na forum. parkę dla mnie i jeden dla kolegi
Jak kolega nie ma neta a również chciełby ptasznika to czemu nie moge tak napisać.Jak z nim rozmawiałem to wiem co mam pisać a co nie więc (nie chce wywołać kłótni tylko wyjaśnić ta "sprawę")to już moja sprawa.
Ok będę się pilnował z tymi postami :P
-
A ztym kędziorkiem to drugiego kolegi wszystko ma tam ręce i nogi
I je dostanę :P
POZDRO i jeszcze raz przepraszam
-
Kolegom chodzi o to,że wyraźnie było napisane w treści ogłoszeniaże dla odoby która nie ma żadnego ptasznika(a Ty masz-tak jest napisane w profilu)
Uprawnienia umieszczania postów