-
czerwonolicy pilnie kraków i okolice
Mam do oddania żółwia czerwonolicego jest to raczej pilna sprawa bo narazie biedny siedzi w misce. Jest całkowicie zdrowy dl. ok 17 cm samica (raczej
). Ja posiadam oprucz niej jeszcze 7 osobników jedynym jej mankamentem jes niczym nietłumaczona agresja na reszte lokatorów , dlatego została odłowiona do miski (innego zbiornika nie posiadam).Może jest szansa na to że zaakceptuje inne osobniki a jeżeli nie to może ktoś ma ochote przyjąć i hodowac jednego żółwika. Prosze o pilny kontakt bo naprawde nie mam co z nim zrobić a w tej misce to on sie biedny męczy !!!
-
Re: czerwonolicy pilnie kraków i okolice
Cześć! Wziołbym go ale jestem z Rybnika I jedynie w gre wchodzi kurier! Nie mam mozliwosci innego odbioru! pozdrawiam!
-
Re: czerwonolicy pilnie kraków i okolice
W krakowie w Centrum handlowym "PLAZA" mają taki duży sklep zoologiczny z dużym basenem na środku pomieszczenia. W tym basenie mają coś ok 30 tych żółwi tego gatunku. Ja też miałem problem z wydaniem swojego. Odwiedziłem ten sklep i nie pytając o zdanie sprzedawców wypuściłem go do basenu :-) Tylko ie pytaj obsługi bo powiedzą ci że nie przyjmóją zwieżąt. Po prostu podejdż i z przyczajki wpuść je do tego zbiornika z wodą. Tam na pewno będą miały godne do życia warunki.
Uprawnienia umieszczania postów