-
Piękną psinke.
Wiem ,że to nie forum o psach ale proszę ale to bardzo prosze o niekasowanie tego wątku przynajmniej przez pewnien czas.
Dzisiaj do pracy znajomego przybłakała się piękna suczka.
Jeśli właściciel się nie znajdzie będzie musiał ją oddać.
Więcej informacji oraz zdjęcia na stronie: http://www.be.stnet.pl/psinka/
Można też przezemnie się kontaktować.
SUCZKA WARTA DOBREGO NOWEGO DOMU !!!
-
Re: Piękną psinke.
3mam kciuki za znalezienie nowego właściciela! a tak na boku to przyznam sliczny ten piesek
-
No właśnie śliczny i spokojna jak baranek. To widać z mordki nawet. Zasneła mi wczoraj na kolanach przy robieniu zdjęc.
-
ehh... samam mam dwaq psy-przybłędy więc na mnie tak nie patrz
niestety nie moge Ci pomóc
-
wystaw na allegro 
-
Dla Tosika raczej chodziło oto co SpN powiedział. Niestety nie mam konta n allegro bo mi zablkowali więc bedę musiał poprosić kogoś oto.
Psinka odzyskała humor.
-
Skoro to psinka z Białego Stoku, tomoże by wejść na jakiegoś czata na pokój Biały Stok,wkleić tego linka z jej fotkami i liczyć na szczęście, że akurat znajdzie się włąściciel, albo ktoś kto wie do kogo ten pies należy? Może troche abstrakcyjne to takie, i mało prawdopodobne, żeby się udało, ale chyba nie ma nic do stracenia?:P A suczka faktycznie śliczna, to jest jakiś rasowy pies czy mieszaniec?
-
jak chcesz to ci wysatwie psinke na allegro. odezwij się na priv gg: 1691172 jestem na niewidocznym
tylko nie wiem czy na allegro znajdzie się ktoś "odpowiedzialny". zreszta tylko odbiór osobisty a to wielu ludziom nie odpowiada, ale jak chcesz t ja bezproblemu moge aukcje złozyc (grzecznościowa)
-
Już i tego próbowałem i tego. Jest to raczej mieszaniec. Ma za długie nogi na rasowego.
Już ponad 1200 osób obejrzało stronę ale telefonu żadnego nie było. Narazie psinka zostaje u znajomego w domu dopuki się nie znajdzie ktoś kto ją przygarnie.
Chrzanu odezwałem się ale Ciebie nie ma. Jak będziesz daj znać.
-
Rodesian ridgeback!!!--jest bardzo podobna do tej wlasnie rasy-- a to przepiekne psy,polujace na lwy,obejrzyj foty na stronkach o tych psach...........
mozna porownac ja do takiego psa to wzmocni jej prestiz.........!
juz mam psa......eh i mieszkam w bloku-- ona jest przepiekna!!!
Uprawnienia umieszczania postów