Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Piękną psinke.

WaRiaT_1986
    Guest

Piękną psinke.

Wiem ,że to nie forum o psach ale proszę ale to bardzo prosze o niekasowanie tego wątku przynajmniej przez pewnien czas.

Dzisiaj do pracy znajomego przybłakała się piękna suczka.
    Jeśli właściciel się nie znajdzie będzie musiał ją oddać.
    Więcej informacji oraz zdjęcia na stronie: http://www.be.stnet.pl/psinka/
    Można też przezemnie się kontaktować.

SUCZKA WARTA DOBREGO NOWEGO DOMU !!!

Gdanszczanka
    Guest

Re: Piękną psinke.

3mam kciuki za znalezienie nowego właściciela! a tak na boku to przyznam sliczny ten piesek

WaRiaT_1986
    Guest

No właśnie śliczny i spokojna jak baranek. To widać z mordki nawet. Zasneła mi wczoraj na kolanach przy robieniu zdjęc.

Gdanszczanka
    Guest

ehh... samam mam dwaq psy-przybłędy więc na mnie tak nie patrz niestety nie moge Ci pomóc

tosik
    Guest

wystaw na allegro

WaRiaT_1986
    Guest

Dla Tosika raczej chodziło oto co SpN powiedział. Niestety nie mam konta n allegro bo mi zablkowali więc bedę musiał poprosić kogoś oto.
    Psinka odzyskała humor.

Fivkaaa
    Guest

Skoro to psinka z Białego Stoku, tomoże by wejść na jakiegoś czata na pokój Biały Stok,wkleić tego linka z jej fotkami i liczyć na szczęście, że akurat znajdzie się włąściciel, albo ktoś kto wie do kogo ten pies należy? Może troche abstrakcyjne to takie, i mało prawdopodobne, żeby się udało, ale chyba nie ma nic do stracenia?:P A suczka faktycznie śliczna, to jest jakiś rasowy pies czy mieszaniec?

chrzanu
    Guest

jak chcesz to ci wysatwie psinke na allegro. odezwij się na priv gg: 1691172 jestem na niewidocznym
    tylko nie wiem czy na allegro znajdzie się ktoś "odpowiedzialny". zreszta tylko odbiór osobisty a to wielu ludziom nie odpowiada, ale jak chcesz t ja bezproblemu moge aukcje złozyc (grzecznościowa)

WaRiaT_1986
    Guest

Już i tego próbowałem i tego. Jest to raczej mieszaniec. Ma za długie nogi na rasowego.
    Już ponad 1200 osób obejrzało stronę ale telefonu żadnego nie było. Narazie psinka zostaje u znajomego w domu dopuki się nie znajdzie ktoś kto ją przygarnie.
    Chrzanu odezwałem się ale Ciebie nie ma. Jak będziesz daj znać.

maka
    Guest

Rodesian ridgeback!!!--jest bardzo podobna do tej wlasnie rasy-- a to przepiekne psy,polujace na lwy,obejrzyj foty na stronkach o tych psach...........
    mozna porownac ja do takiego psa to wzmocni jej prestiz.........!

juz mam psa......eh i mieszkam w bloku-- ona jest przepiekna!!!

Uprawnienia umieszczania postów