-
ODDAM CHOREGO REGIUSA
Mam w domu samiczke regiusa 3 letnia kolo 90 cm dobrze karmiona , jest to wezyk mojego kolegi ma problemy z oczkami obtarł sobie oczy o skalke podczas kopania i obydwa sa skaleczone i sie zablizniaja niezrzucil z nich wylinki weterynarz stwierdzil ze blizny sie zagoja i prawdopodobnie moze(niewiadomo) za 2 do 3 wylinek blizny poschodza ale poki co waz niewidzi i trzeba go karmic przymusowo na weza nie ma papierow ale byl zarejestrowany !!! Czy ktos by chial kupic wezyka za 50pln?Kolega wyjezdrza i niema sie nim kto zajac a przy dobrej opiece moze wyzdrowiec (chodz nie ma gwarancji na 100%)
Zainteresowanych prosz e o kontakt (tytan22@poczta.onet.pl)
Jestem z Poznania
lepiej obejrzec pytonka osobiscie ewentualnie moge wyslac
szkoda
-
Re: ODDAM CHOREGO REGIUSA
Witam. Gratis przyjme weżyka jak zależało by Ci go oddac. Zapłace za koszt przesyłki. Mam bardzo dobre warunki dla regiusow. Koszt leczenia i tak pewnie przerośnie wartość węża wiec proponuje oddac go poprostu w dobre rece. Jak nie mi to innemu hodowcy który się nim zaopiekuje a nie zrobi mu krzywde np. przy przymusowym karmieniu. Pozdrawiam.
-
-
też wysłałam maila
-
Wyslalem maile.moja propozycja cie zainteresuje na 100%.PILNIE ODPISZ!
-
witam
informuje wszystkich ze pytonik jednak zostaje u mnie w dobrych rekach
znalazlem miejsce i jestem w trakcie robienia terra
dzieki za zainteresowanie pozdrawiam
za bardzo sie do niej przywiazalem!!!
-
Myślę że z pytonem bedzie wszystko wporządku, miałem podobną historję, z oczkiem pytona, po 4 wylinkach nie było sladu.
-
to dział oddam a nie sprzedam ale czy zadarmo by pan kalekiego nieoddal albo na wymiane nacos /?
Uprawnienia umieszczania postów