Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: 2 żółwie czerwonolice

Mieszany widok

dafit
    Guest

2 żółwie czerwonolice

Przykro mi to pisać,ale jestem zmuszony oddać 2 żółwie czerwonolice. Gady maja po jakieś 10 cm. Prawdopodobnie będzie to parka. Żółwie są zdrowe, u mnie są ponad rok i nie chorowały ani razu w tym czasie. Muszę je oddać gdyż nie stać mnie na ich utrzymanie :-( Zostały zakupione z litości co było moim błędem. Teraz nie stać mnie na to żeby zapewnić im godne do życia warunki. Chciałbym je oddać komuś kto moze je osobiście odebrać i zapewni im godne, długie żółwiowe życie. Komuś kto już hodował lub hoduje te gady. Odbiór tylko osobisty. Ew mogę dowieźć je do Katowic jak się trochę bardziej ociepli. Oferta nie jest aż taka pilna, ale jednak nie mogę ich sobie zostawić :-(

dafit
    Guest

Re: 2 żółwie czerwonolice

Zapomniałem dodać że jestem z Tychów :-D

josetsu
    Guest

ja je przygarne!! bardzo mi zalezy wiec odezwij sie do mnie na gg!!!!! 3920360!!!!!! biore na bank!!! mam nadzieje ze masz tam samiczke?? bo na niej najbardziej mi zalezy!!! am 3 ostrogrzbiete i samca czerwonolicego wiec moge jeszcze te wziasc!!!!!!

dafit
    Guest

Już nieaktualne!

josetsu
    Guest

nie aktualne bo kolega sie rozmyslil-nie mam pretensji zal mu sie zrobilo swoich podopiecznych i je sobie jednak zatrzymal

poszukuje samiczki dla czerwonolicego!!!!!!

nacheba
    Guest

ja poszukuje kogoś chętnego kto przygarnie mojego żółwika czerwonolicego, ma około 1,5 roku.....zdrowy, nigdy nie chorował.....musze go oddać, bo w wakacje się przeprowadzam i nie mogę zabrać go ze sobą, jesli jest ktoś chętny to proszę o kontakt na maila: monia.k@interia.pl żółwik jest w Gdyni, jakby co )

Uprawnienia umieszczania postów