-
Kątnik - kokon
Witajcie
Otóż przed rozpoczęciem hodowli ptaszników skorzystałem z okazji i złapałem na ścianie Kątnika. Z początku wyglądał mizernie, ale później gdy dostawał po jedną lub dwie muchy dziennie to stawał się coraz bardziej okazały. Zaadoptowałem go jakieś niecałe dwa tygodnie temu. Trzymam go w pojemniku prostokątnym po śledziach (rozmiar: dł. 23.5 cm X szer. 14.5 cm X wys. 12 cm) Dałem mu tam troszke kamyszków, ziemię z ogrodu i kilka suchych dźbeł powbijanych w ziemię na których zrobił pajęczynę.
Mam dylemat, ponieważ nie mam zamiaru zajmować się młodymi z kokonu. Zniszczenia kokonu również wolałbym uniknąć. Dlatego proszę chętne osoby o zgłoszenie się, a kokon jakoś przetransportujemy do chętnego/ej. W załączniku fotka kokonu. Oraz tutaj kolejne zdjęcia:
kokon:
http://www.randkapl.promax.media.pl/pajak/katnik.jpg
http://www.randkapl.promax.media.pl/pajak/katnik3.jpg
-
Re: Kątnik - kokon
Biore 
-
A wysyłasz? chetnie wezme (zapłace za przesyłke)
-
Z miłą chęcią wyślę. Wolę nie myślec co by było gdyby się rozeszły po domu
Jestem z Ostrowa Wlkp.
Osobiście nie wiem w czym Ci wysłać kokon, tak myślę, żeby pudełko na klisze i gazą wypełnić, coś takiego widziałem. Wsadzę w kopertę bombelkową i wyślę priorytetem poleconym lub zwykłym priorytetem. Jak ktoś już będzie zdecydowany to zapraszam na GG: 6213345.
Pozdrawiam. Rebel
-
Ok, kokon wędruje do Theraphos.
Pozdrawiam. W 3 minuty pozbyłem się kokonu. Fajny jest ten dział
-
ja sie na to napewno nie pisze
ptasiorów sie nie boje ale jak widze kątnika to wskakuje na żerandol
-
NADAL AKTUALNE !!! :)
Witam Was ponowniem
za wcześnie się cieszyłem. W skrócie:
-oferta nadal aktualna
-Theraphos nie wziął, bo... (nie napiszę bo go wyśmiejecie, ale zwracajcie uwagę na jego chęć nabywania czegokolwiek, bo też Was może zwodzić).
Pozdrawiam
-
już na 100 % nie aktualne
Uprawnienia umieszczania postów