Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: MąCZniKi MłYnaRKi

PaCZeK_1988
    Guest

MąCZniKi MłYnaRKi

mam pudełko mączników około 50 szt ... duzo zmienia sie w zuczki juz 2 zuczki są ... oddam tylko za przesyłke wezme bo nikt juz ichnieje a mi ich szkoda zabijac..

karmela34
    Guest

Re: MąCZniKi MłYnaRKi

ile za przesyłke ? w kopercie wiem że można za 1,8 już jak tak to zaklepuje

PaCZeK_1988
    Guest

juz nieaktualne

karmela34
    Guest

Po jakiego h*** zamieszczacie coś jeżeli i tak nie macie zamiaru oddać.. Tylko czas sie traci na takich idiotów

Sword
    Guest

Tak tylko że PaCZeK_1988 przeyła mi te mączniki ponieważ wcześniej skontaktowałem się z nim na gg, więc go nie obwiniaj.
    Pozdro

Foxtrott
    Guest

paczek swoje za uszami ma, ale nie najeżdżaj na niego bez powodu. mógłbyś też mienić sobie nick na bardzej... męski, bo z początku myślałem, że jesteś 13-letnią dziweczynką:/

mnich87
    Guest

To poświęć swój cenny czas na co innego niż wyczekiwanie i sępienie okazji na forum. Poza tym danie ogłoszenia na forum nie zobowiązuje i PaCZeK_1988 sam może sobie zjeść swoje mączniki. Pozdro karmi

Archie
    Guest

a ja zgadzam sie z karmela34. Nikt tu nie zeruje ludzie. Po to jest ten dzial zeby zamieszczac jak sie chce cos oddac. Myslcie ludzie a nie komentujcie. Fakt ze przeklinac to na dworcu mozna. Ale przeciez czasem ludziom nerwy tez puszczaja. Ludzka rzecz a nawet oduczona pokazuje sie czasami.

mnich87
    Guest

Ale karmela34 sam napisał(a;D), że tylko się czas tracina "takich idiotów". Czy 10 sekund na napisanie posta to tyle czasu? Chyba nie o to chodzi.

DAAMOOK
    Guest

Napisanie mejla to nie powod zeby od razu dawac cos.
    Karmela napisal posta po godzinie ze zaklepuje - ale czy napisales do niego mejla zeby sie dogadac? Probowales na gg??

Moze ktos wzial te maczniki nie piszac tu postow tylko od razu odezwal sie do paczka.
    Spokojnie ludzie. Bijecie sie prawie o ile??50 macznikow kosztuje moze z 1zł a juz naprawde maxymajnie 3zł. Na piffo czy bulke wiecej wydajecie codziennie a tu juz wyzywacie kogos co oddal kilka macznikow za darmo.
    Ech co za ludzie.

Uprawnienia umieszczania postów