A Ty czego sie spodziewasz,ze my wszyscy za Ciebie odwalimy robote za ktora Ty bierzesz kase ??!! Wiesz co najbardzij mnie denerwuja takie teksty - "Nie umiem,nie moge,nie mam czasu".Ja rozumiem kazdy z nas ma jakies obowiazki,ale to sa jak dla mnie wykrety.Nikt Ci nie kaze czytac opaslych tomow !!! Jest taka seria "Hobby" :].Ksiazeczki nie sa grube ani drogie.Proponuje szefowi zlecic zakup owych w celach dydaktycznych ludb zrobic to dla siebie po porstu.Przeczytanie ksiazeczki pt. Pajaki ptaszniki" z tej serii zajelo mi kilka godzin :] Te kilka godzin pozwolilo mi nabyc minimum wiedz - powtarzam Ci po raz kolejny - minimum.Poza tym w swoim poscie odnosnie pajakow czy mailu pisalas ze pracujesz tam miesiac,a tu czytam ze rok Czyzby rok byl za krotki do przecxzytania kilku stron internetowych czy ksiazek ??!! Jesli nie stac Cie na owe ksiazki to mozna posciagac cale strony z netu - ja tak robilem - i wydrukowac.Tylko,ze do tego wszystkiego trzeba CHECI !!! .I przestan pisac ,ze Ci co najezdzaja na sprzedawcow w sklepach to zarozumiali ignoranci bo sie osmieszasz.Wiesz nie to zebym sie czepial,ale nie lubie mydlenia oczu i akcji pt. "Napluc swini w oczy ,a ona pomysli ze deszcz pada " :]