Amaranta napisał(a):

> nie szukalam na tym forum niezbednej wiedzy tylko opinii to
> roznica.

Wiesz nie jestem debilem zeby to samemu stwierdzic :].Czyli co pytanie odnosnie postepowania i podstawowych wiadomosci nazywasz opiniami ??!! Opinie mozna wydac co do wilkosci,ceny,wygladu,plci,a nie sposobu wyciagniecia zwirzecia z terra,bo o to pytalas :].

> Moze ty i nie jestes 16 sm,arkaczem ale czasami tak
> sie zachowujesz.

Wybacz,ale te cechy charakteryzuja osoby naduzywajace epitetow ,a z Twoich ust padlo slowo "Kretyn" wiec nie wiem do czego pijesz :].Wybacz,ale ja swoja prace w przeciwienstwie do Ciebie staram sie traktowac powaznie .
>
Nie uzalam sie nad soba i napewno wiem wiecej
> o terrarystyce niz baba ktora trzyma Zbozowke i lamparta w
> jednym terra. Moj post byl w sumie niepotrzebny ale chcialam
> zobaczyc czy napisze ktos taki jak ty. I sie nie pomylilam.

Nie uzalasz to po co piszesz ,ze Twoja praca jest ciezka,czasochlonna i w ogole ??!!Piszesz to w sposob taki jakby ktos w moim wiku nie mial pojecia co to ciezka praca :] Bylas kiedys dziewczynko 72 h w pracy ??!!Wiec nie pisz mi tu ,ze to jest ciezka praca :]Czyli co Twoj post byl prowokacja,a moze teraz tak piszesz ,bo jak widac nie masz racji :]Jak widac ja tez sie nie pomylilem i wsrod sprzedawcow sa ignoranci Jesli dalej uwazasz mnie za cham co nie chce pomagac innym to spojrz tu - http://www.arachnea.pl/index.php?opt...d=19&Itemid=50
Nie chodzi o to ze ktos jest poczatkujacy tylko o to ,ze mozna czasami samemu poradzic sobie z problemem :].Nie uwazam sie takze za wszechwiedzacego jak to mi kilka osob zarzuca - po prostu umuiem poradzic sobie sam,a dlaczgo - bo chce !!!