Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Parka mnozacych sie myszoskoczkow

Mieszany widok

Arem
    Guest

Parka mnozacych sie myszoskoczkow

Witam mam na oddanie parke regularnie mnozacych sie skoczkow-srednio co 5 tyg.
    Pierwszy miot mial 3 mlode a teraz srednio wystepuje ich 5. Myszoskoczki te oddaje poniewaz hodowalem je dla mlodych ktore pzreznaczalem dla regiusa. Weza juz nie mam a myszoskoczki zawadzaja rodzinie.
    Gryzonie te sa idealne dla regiusa jezeli nie chce przyjmowac innego pokarmu. W sklepie sa zadko dostepne i drogie a ja chce oddac gryzonie ktore sie nonstop mnoza.
    Tylko odbior osobisty-nie da sie ich raczej wyslac.Zdjecia lokalizacji mojej miejscowosc moge wyslac na maila.Zdjecia zwierzakow tez moge zrobic.
    Moj mail to kukiw@poczta.fm

Obcy
    Guest

Re: Parka mnozacych sie myszoskoczkow

Czesc, móglbys je wyslac pocztą , jest opcja żywa wysyłka , oczywiscie pokryje koszty

Arem
    Guest

No nie wiem to sa gryzonie. Raczej podczas rzucania i takich tam nie beda spokojne jak waz ktory sie zwinie. Jak je unieruchomic i w co wlozyc to kolejny problem...

Black Rider
    Guest

Ile cm maja mlode? tak jak mysie nowordki?
    Mojej żabce by sie przydały ;d

Arem
    Guest

Te mlode co mam jaka ok 4 tyg a jak sie urodza to sa wieksze niz myszy bo w koncu dorosly skoczek tez jest wiekszy niz dorosla mysz.

Sisipi
    Guest

Jak dobrz zapakujesz przy opiszesz to nie bedzie problemu z transportem (choc najlepiej konduktorską)

Uprawnienia umieszczania postów