Z góry proszę o nie pisanie osób które szukają taniego pokarmu dla węży, bo nie jest on i tak drogi, a chcę prosić o uszanowanie mojej woli... Zwierzęta które oferuję są mi bardzo bliskie i musze je oddać tylko dlatego, ze wyjeżdżam na studia nie jest to jeszcze 100%- na razie sprawdzam czy znajdzie się ktoś odpowiedni. Pierwszeństwa nie ma ten kto pierwszy, ale ten kto ma lepsze warunki i lepszą wiedzę.
Do oddania jest szynszyla - 10 letni samiec barwy szarej (ma już ze starości lekko zwichrowane futerko, ale poza tym wszystko z nim OK). Razem z nim jest samiczka świnki morskiej rozetki czarno-biała, około 5-letnia. Oddam tylko i wyłącznie razem, najlepiej osobie, która już ma takie zwierzaki i może im poświęcić dużo czasu i zapewnić odpowiednią opiekę. W ciepłe dni dobrze aby mogły przebywać na dworze na jakimś wybiegu. Razem z nimi oddaje klatkę z wyposażeniem (duża jak dla szynszyli) tyle że ma już spękane dno, ale nadaje sie do użytku. Zainteresowanym prześle foto na maila.

Dodatkowo para zeberek (ptaszków) barwy standardowej. Samica znosiła już pierwsze jajka, ale nic nie wyszło. Oddam również razem z klatką i wyposażeniem.

Więcej info na priv - dziki1959poczta.fm

Odbiór tylko osobisty!!!!! Zwierzaki będa do wzięcia najwcześniej we wrześniu (chyba że coś się zmieni).