Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: zwierzaki

AGAM
    Guest

zwierzaki

Z góry proszę o nie pisanie osób które szukają taniego pokarmu dla węży, bo nie jest on i tak drogi, a chcę prosić o uszanowanie mojej woli... Zwierzęta które oferuję są mi bardzo bliskie i musze je oddać tylko dlatego, ze wyjeżdżam na studia nie jest to jeszcze 100%- na razie sprawdzam czy znajdzie się ktoś odpowiedni. Pierwszeństwa nie ma ten kto pierwszy, ale ten kto ma lepsze warunki i lepszą wiedzę.
    Do oddania jest szynszyla - 10 letni samiec barwy szarej (ma już ze starości lekko zwichrowane futerko, ale poza tym wszystko z nim OK). Razem z nim jest samiczka świnki morskiej rozetki czarno-biała, około 5-letnia. Oddam tylko i wyłącznie razem, najlepiej osobie, która już ma takie zwierzaki i może im poświęcić dużo czasu i zapewnić odpowiednią opiekę. W ciepłe dni dobrze aby mogły przebywać na dworze na jakimś wybiegu. Razem z nimi oddaje klatkę z wyposażeniem (duża jak dla szynszyli) tyle że ma już spękane dno, ale nadaje sie do użytku. Zainteresowanym prześle foto na maila.

Dodatkowo para zeberek (ptaszków) barwy standardowej. Samica znosiła już pierwsze jajka, ale nic nie wyszło. Oddam również razem z klatką i wyposażeniem.

Więcej info na priv - dziki1959poczta.fm

Odbiór tylko osobisty!!!!! Zwierzaki będa do wzięcia najwcześniej we wrześniu (chyba że coś się zmieni).

pppppp
    Guest

Re: zwierzaki

powiem szczerze:

szynszyl bedzie miał wszystkiego "full" - idze do mojej szwagierki,

ptaki mnie nie interesują

swinka jak najbardziej ale dla boasa (5 lat to i tak duzo jej nie zostało) - jak to przezyjesz biorę, szynszyl bedzie miał warunki jak rodzony syn ) a swinka skończy szybko :P - węze tez muszą coś jeść

jak widzisz jestem szcery, znamy się :P z szynszylką bedziesz się mógł spotykac "o ile wybierzesz wrocek na studia - na UW studiuje szwagierka

AGAM
    Guest

wybieram Wrocek ale niestety nie ma opcji że świnka na karme jak mówiłem za bardzo jestem związany ze zwierzakami. Zapytaj szwagierki czy nie wzięłaby obydwu razem (od zawsze razem mieszkają).

Whitewolf
    Guest

Agam ja wezme ptaki odezwij się na gg..

AGAM
    Guest

ptaki zarazerwowane dla Wężyki

pppppp
    Guest

nie ma szansy :P
    zostaje szynszyl w luksusach i swinka u boasa (nikt nie wezmie 5 letniej swinki) ale rozumie twoje zawachanie

terragady
    Guest

Ja moge wziąć zeberki jak nie masz jeszcze chętnych

terragady
    Guest

A co zrobsz z reszta zwierząt co masz w profilu? Jak chciałbys cos sprzedać z nich lub oddać to napisz mi na priv (gg lub majl - z forum nie dochodzą)

AGAM
    Guest

zwierzaki terraryjne zabieram ze soba (przynajmniej te małe) - nie wiem jeszcze co będzie z agamami.
    pppppp - świnka pociągnie jeszcze tyle co i szynszyl no może troche mniej, a może więcej, zresztą szynszyl przez całe życie mieszkał ze świnką (wcześniej z inną), także odpada rozłąka.

bad_boy
    Guest

WITAM AGAM
    JA JESTEM CHĘTNY NA PTASZKI ALE SĄ ZAREZERWOWANE POSZŁY BY DO MOJEGO KUZYNA HODOWCY PAPUG KANARKÓW A JESZCZE ON NIE MA ZEBEREK
    JAK WĘŻYKI NIE WEZMIE TO JA JESTEM CHĘTNY

A JEŻELI CHODZI O AGAMY TO JA JESTME CHĘTNY ZNASZ MNIE JESTEM Z JAWORZNA WIĘC BYŁBY ODBIÓR OSOBISTY MIAŁEM SOBIE KUPIĆ AGAME ALE OBECNIE PRZYSZŁY MI 2 RACHUNKI ZA KOM ZA 150 ZŁ NO I TAK SIE STAŁO JAK SIE STAŁO ŻE MUSIAŁEM ZAPŁACIĆ CZĘŚĆ TYCH RACHUNKÓW TERA DLA TEJ AGAMY CO CHCIAŁĘM KUPIĆ NARAZIE MAM PLANY I MATERIAŁY DO ZROBIENIA A BĘDZIE CHYBA TAKIE 150/80/80
    JAK CO JESTEM CHĘTNY NA ZWIERZĘTA

Uprawnienia umieszczania postów