Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: zwierzaki

bad_boy
    Guest

Re: zwierzaki

moge też zapłacić za nią i za zeberki też

Gdanszczanka
    Guest

agam opowiedz mi o charakterze tego szynszyla bo świanka to pewnie spokojna jest. Masz czas do września i jakbys do tamtego czasu nie znalazł nikogo to moge przygarnąć szynszyl+świnka(jak widać w profilu nie mam nic co by mogło zjeść prosiaka:P)

AGAM
    Guest

no szynszylek jest nawet spokojniejszy od świnki Tzn ona nie jest agresywna ani nic w tym stylu, ale jak się nie ma w ręce jedzenia to ucieka do budki ale jak już ją złapiesz to spokojnie można głaskać. Szynszyl jest bardzo towarzyski i uwielbia drapanie za uszkiem i wogóle po futeerku, z tym że jak każdy szynszyl nie przepada za noszeniem na rękach. Jesli sie go puszcza luzem to czasem ciężko go złapać, ale jak się siedzi spokojnie to nawet sam przyjdzie Ogólnie przez te wszystkie lata ani jedno z nich mnie ani razu nie ugryzło.
    Poza tym sa też przyzwyczajone do innych zwierząt - szczególnie się zakumplowały z moim kundelkiem, kot też im nie przeszkadza, były puszczane na pokój razem z ptakami, szczurem, chomikiem, mieszkały też krótko z innymi szynszylami i królikiem. Nigdy nie było problemów.

A co do wieku świnki to chyba troche przesadziłem jak to sobie obliczyłem, bo kupiłem ją jakoś przed liceum troche czyli to było ok.4 lata temu. Szynszyl natomiast był kupiony w sierpniu 1995 i miał wtedy 4 miesiące. Przez około rok żył u mnie samotnie, potem była już świnka morska (inna niż obecnie).

mboinski
    Guest

AGAM a hybrydek nie będziesz oddawał ??
    Jak coś to ja byłbym chętny

AGAM
    Guest

nie hybrydek nie oddaje tak jak mówiłem wszystkie terraryjne zostają - jedynie co do tych większych będe musiał się zastanowić - to zależy od tego ile będę miał miejsca w pokoju, ale tak czy siak ich nie oddam tylko sprzedam jak już, bo chętni są

mboinski
    Guest

ehh szkoda jeszcze muszę starych namówić i możliwe że się zgłoszę na allegro do Ciebie

AGAM
    Guest

OK zawsze możesz się zgłosić tutaj a jak kupisz chociaż jedną, to wtedy dostaniesz drugą za darmo juz zaczęłu wylinki zrzucać

josetsu
    Guest

nie czytalem wczesniejszych postow-ptaki moge wziasc-moj dzadek ma 15 kanarkow i 4 zeberki-bedzie im raznie-szynszyle tez moege wziasc-klatka z calym wyposazeniem czeka na lokatora!! AGAM a moze chcesz sprzedac tchorza??

AGAM
    Guest

josetsu Ty byś wziął i szynszyla i świnke?? o ile dobrze pamiętam, niedawno sprzedawałes szynszyla chyba. Ptaki jak mówiłem zarezerwowane A tchórza już nie mam od dawna, a gdybym miał to za żadne skarby bym nie odddał

josetsu
    Guest

szynszyla nie sprzedalem tylko biedak zdechl wet stwierdzil raka-dlatego klatka pusta-co do sinki raczej nie bo nie mialbym gdzie jej trzymac

Uprawnienia umieszczania postów