Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Oddam jajka patyczaków indyjskich !!!

Norek
    Guest

Oddam jajka patyczaków indyjskich !!!

jwt. oddam jajka patyczaków indyjskich, odbiur najlepiej osobisty na terenie Łańcuta. jeżeli nikt sie nie zgłosi w ciągu paru dni to będe zmuszony wpuścić je w maliny (dokładnie w tego słowa znaczeniu) więc podaruj patyczakom słońce.
    a tak wogóle prosze o kontakt w profilu gg i @(nie jakieś e-maile z serwisu bo nie dochodzą)chętnie oddam je za jakieś pare świerszczyków, mączniaków, może nawetza jakiegoś vagansika lub kędziorka, są to dośc duże ilości więc sprężajcie sie

Norek
    Guest

Re: Oddam jajka patyczaków indyjskich !!!

już poszły, nie aktualne(ale za pare dni sie namnożą) więc jakby co prosze pisać:P
    pozdrawiam Norek

bysiu
    Guest

Jak będziesz miał następną "porcję" to napisz na mój e-mail(w profilu)Chetnie przyjme ich troche.

Gwatemel
    Guest

Wezmę z chęcią, ale nie przyjde po nie. Mam daleko:-/.

Pozdro GwT

Norek
    Guest

wszyscy macie daleko... albo byście musili zapłacić za wysyłke(co sie bardzo nie opłaci) albo wysłać coś ciekawego mi(kędziorka, vagansa, straszyka byle co) a ja wtedy wysyłam na swój koszt. najtańsza wysyłka to 2zł.
    najbardziej opłaci sie odbiur osobisty

Theraphos
    Guest

norek 2 zł to nie az tak duzo za wysyłke
    Jak bys wysłął to wezme Tylko podaj dokładny koszt przesyłki.

Gwatemel
    Guest

Właśnie, dobrze powiedział Theraphos. Też mogę powiedzieć, że mój straszyk kusztuje najmniej 2zł. Jeśli chodzi o kupno czy sprzedaż TRZEBA podawać konkretne cenny :P:P

Norek
    Guest

no wysyłka kosztuje (koperta bąbelkowa- nie pamietam ile, + 1,20 list do 50g + piorytet 1zł) gdzieś około 3-4zł. bo nie wiem ile koperta bombelkowa stoi. ale narazie i tak nie ma dużo jejeczek. zobacze na poczcie i jak już będzie przyzwoita ilość to wam wszystko napisze

Uprawnienia umieszczania postów