-
Re: Kot vs Gekon turecki
Gdanszczanko, dyskusja pomiedzy mna a Saurusem zostala zamknieta juz jakis czas temu. Oboje doszlismy do wniosku po dluzszej (jak widac) rozmowie, ze o gustach sie nie rozmawia,a wlasnie w glownej mierze o tym byla dyskusja. To czy ktos woli psy czy koty, to kwestia jego gustu i jego osobowosci.
Poczulas sie urazona tym ze wole psy, a kot uwazam za tepe stworzenia?
Wybacz w takim razie. Czy mam rowniez przepraszac za to ze preferuje kuchnie
wloska, kolor fioletowy i srebrna bizuterie zamiast zlotej? Bez fanatyzmu kobieto i bez wyzszosci, choc zdaje sie sama mi ja zarzucasz.
>>Ale rozumiem że Ty jako szczyt inteligencji wiesz wszystko lepiej bo...
Nie bylo mowy w tej dyskusji o wiedzy, a raczej o przeswiadczeniach i o juz raz
wczesniej wspomnianych - gustach. Zdaje sie ze w tym wypadku Twoja inteligencja zakulala...
>>Co do czystości to kotek po przyjściu z dworu myje sobie łapki(i nie tylko)
Taaa... Moze i lapkami nie pobrudzi, ale za to jak wyrzyga po tym myciu kupki klakow, ktore z siebie zlizal to faktycznie. Czystosc bedzie po oczach bila... Sterylna.
>>A gdy się do niego przytulisz pachnie
Fiolkami najpewniej.
>>mam też dwa psy niestety nie moga one dalej wchodzić niż do holu gdyż są zawsze brudne szczególnie łapy i śmierdzą
Jakby Szanowna Pani wykąpała psa to by nie śmierdział. Glupio tak karac zwierze za wlasne lenistwo. Pies to bardziej gromadne stworzenie od kota, co za tym idzie to bardziej jemu potrzebny jest kontakt z czlowiekiem niz kotu, a nie izolacja w holu.
>>. Koty mają pewną moc leczniczą, gdy wyczują że boli Cię brzuch kłada się tam
Wiesz, mam propozycje -połóż go sobie na glowie, może pomoże :>
>>Iskra myśl co chcesz ale nie obrażaj nikogo
Gdanszczanko, mysl co chcesz, ale nie obrazaj nikogo
>>Gdyby koty nie były by tak bardzo kochane to ciekawe czemu ludzie by je
>>trzymali w domach?!
Bo sa ładne. Temu nie zaprzeczyłam. Choć nic głębszego w nich nie uświadczam.No i wygodne - jak to powiedziała moja koleżanka na pytanie dlaczego ma koty, a nie psa.
Bez szacunku 
Uprawnienia umieszczania postów