Kolego Michale.Nie ma sensu robic "zadymy"z powodu jakiegos samca którego zjadła samica.Chodzi mi o to ze nie zawsze to co pisze w opisie jest prawdą,a to czy samiec jest samcem to mozna sprawdzic od razu.Twoja akcja z tekturą rozbawiła mnie,wiec sie nie dziw że byłem troche drażliwy.Jesli trzymasz pająka w terra,to niezaleznie czy jest Twój czy kolegi cos o nim wiedzieć powinieneś.Rozumiem ze każdy młody hodowca moze miec swoje zdanie,ale skoro jest błędne to staram sie je po koleżeńsku sprostować,bo kędziorów jak przypuszczam widziałem w życiu więcej niż Ty w ogóle wszystkich ptaszników dotychczas.
I wypraszam sobie pogardliwe "pan robercik"
Jak juz napisalem-sprawa tego zeżartego samca za 20 zl niewiele mnie obchodzi,wiec i nie robie awantury,co najwyżej bawią mnie tego typu posty.
Jesli nie ma sie doswiadczenia to wierzy się tym którzy mają-moja rada na przyszłość.
Napisze tak-jesli ta samica zrobi kokon to moge Cie oficjalnie przeprosic ze nie mialem racji,choc i tak wiem ze mam,bo wypierdki po 10 wylinkach kokonu nie zrobią,i basta.