-
Re: Wystawy w Gdańsku
Witam
Amaja moze tez wystawie w Lebie ??? Bo bylem na bardzo podobnej pod konie lipca wlasnie w Lebie. Wszystko w plastikowych pudlach z zarowkami, mi bylo hgoraco jak w piekle ( wyszedlem zlany potem ) a co dopiero te zwierzaczki :-/ Sucho strasznie, widac po owadach ze zle linialy. Nazwy pomieszanie okropnie ( wspomniany ptasznik wlochaty ) Na opisie modliszka oczkowa a "terra" samiec gastricy :/ Mowie pani ze to samiec gastricy a nie oczkowa to ona ze moze ale ona sie nie zna, a szef powiedzial ze ma male biale plamki na skrzydelkach to to jest oczkowa eh. W terra z ampulariami 10 cm ampularia martwa, jedzie z daleka. Dlugo by wymieniac, jak zaczolem poprawiac pani zrobila sie czerwona i siedziala cich :-) ale moze to z goraca ;-). Na plakatach posluchasz o zwyczajach zwierzat egzotycznych taaaaaaaaaa ale sie nasluchalem. Pani przynajmniej przyznala ze ona sie nie zna a szef robi to wszystko dla kasy, szkoda tylko zwierzaczkow. Swoja droga ten szef to kawal palanta bo byla tam piekna skolopendra kilkanascie cm, pytam pani kto ja obsluguje ona mowi ze ona ja jej na to ze one moga byc niebezpieczne a ona ze nie ze sa lekko jadowite :-/ no coz mysle ze to brak wiedzy i wprowadzenie w blad przez szefa.
Pozdrawiam KaczmarP
Uprawnienia umieszczania postów