-
Re: Zajadła dyskusja i morał...
hmmm... no zrobilo sie wokol tego pokaszenia troche szumu (radio ,tv) na tyle aby moja mama zmusila mnie do sprzedazy mojego trimeresurusa, ale sadze ze to jest niesprawiedliwe by negowac posiadaczy trimkow i mowic ze maja je dla szpanu, albo teksty typu pppppp ze , jestem przeciw trzymaniu zwierzat jadowitych procz pajakowteraz moje pyt. a co pajaki to nie jadowite?, nie znam sie na pajakach ale z tego co wiem sa gatunki bardziej niebezpieczne niz trimki, wiec takie wypowiedzi sa dla mnie jaknajbardziej bezsensowne, uwazam ze przy zachowaniu pewnych srodkow ostroznosci ryzyko ukaszenia jest znikome, a w zamian mamy ciekawe zwierze nie do szpanowania lecz do obserwacji, z ktorej mozemy wyniesc wiele z zycia tych zwierzat. I tak jak powiedziala Awikkularia ze waz ot tak nie kasa, szkoda ze nie potrafi tego zrozumiec moja mama, ktora ciagle naciska bym sprzedal weza do ktorego jestem najbardziej przywiazany,bo to naprawde piekne moge powiedziec terraryjne zwierze dla ludzi z glowa.
Ps. jesli sa jakies niedokladnosci co do doboru slow w przytoczonym przykladzie wypowiedzi pppppp to przepraszam ale sens jego wypowiedzi zostal zachowany
Pozdrawiam Nazer.
Uprawnienia umieszczania postów