Na reszcie dorwalem h. maculate :> kupilem z kumplem 2 ostatnie :]
Na reszcie dorwalem h. maculate :> kupilem z kumplem 2 ostatnie :]
te koszulki były po 40 złpo ile byly te koszulki terrarium ?????
Były równierz zbożówki albinotyczne pasiaste prawdopodobnie poraz pierwszy w kraju .
Pozdrawiam
Witold Plucik
Byly tez koszulki www.modliszki.com...
Aha sorx za pomyłke, żaglowa to ta z białym, a ta wodna to ta jagby błotna? Mogłby mi ktoś podac jakas strone z informacjami o agamie wodnej?
heh mi terrarium.com.pl koszulki zostały dwie M i XL, czarne, z przodu małe logo ok 5/5 cm z tylu duze ok 22/22cm(kolko bez ogona), wiec jak ktos chciałby to dać znać:-)
impreza obleci.sam fakt,że się odbyła jest super. Potwornie gorąco i duszno. Ciasno, małe stoiska. Aromaty na zewnątrz okropne. Lokalizacja bardzo trudna, długo błądziliśmy(uratował nas menel spod budki z piwem). Do stoisk ledwo się dopychaliśmy.
Ktoś tu zauważył wysokie ceny, zgadzam się. Ci co jeżdżą do Łodzi pododawali 10-30% (oczywiście nie wszyscy), ceny z forum też się różniły, a miała być impreza dla fanów a nie biznesu.
Pomimo tych wszystkich niedogodności kupiliśmy dużo pająsiów, dobrze że mieliśmy lodówkę turystyczną to się poupychało, ale ledwo ledwo. Najbardziej lubię kupowąć od Mantida, ma dobrą rękę, a że jest z mojej wsi to drobiazg, giełdowa atmosfera lepsza.
Lokalizacja- szkoda,że się nie da chociaż na krawędzi Śląska, byłoby ciut łatwiej dopełznąć.
Nie sądzę, żeby co dwa miesiące była taka frekwencja i utarg. Młodzi ludzikowie długo kasę zbierali.
Gratulacje dla Dodiego za zorganizowanie i dopilnowanie wszystkiego, wyglądało jakby się roztroił (conajmniej).
Podsumowując: jeśli nam nie pasowało to zróbmy lepiej.
trza było wydrukować sobie mapke co mysza (dzięki !!) dał na stronie www, my trafilismy bez pudła)
ja szedłem tak jak zapamiętałem mapke, najpierw od przystanku poszedłem w prawo i wiedziałem, że później w lewo ale tam same lasy były i niewiedziałem na jką to wioche mam iść. Doszedłem na jakieś osiedle (?) wruciłem sie znowu do przystanku zapytałem dziadka z wnuczkiem gdzie jest Harcerska, okazało sie że szedłem dobrze bo trzeba w las skręcić:-). Ale nie miałem większych problemów
Nokeg - mialeś czerwony plecak ? jeśli tak to chyba Cię poznalem