-
Re: Bylo o Jarku z Zakopanego
eheh to ja wam powiem ze domnie tydzin temu napisal własnie wczoraj mialem mu kse wplaci ale cos mnie cknelo i sie wowstrylamal cale sczezscie bo 80zł w plecy bym miał grrrrrrrrry
-
jutro z dowodem wplaty ide na suki wyjasni sie jutro moze ale zaj........bie fusa
-
Zalozysz mu sprawe cywilna za 60zl? :-) Nie badz smieszny. Wlasnie dla tego (z reszta nie tylko ja ale chyba kazdy myslacy czlowiek...) zada zaplaty za stworzenia od reki.
-
nie nie red nie zaloze mu sprawy tylko tylko pujde na policje o wyłudzenie a na dodatek powiem ze mnustwo osob oskubał. sprawa do sadu wchodzi od powyzej 250 zloty takze troszeczke brakuje... chyba mu doplace i wtedy załoze.....
-
Dokladnie 250zl i w takim przypadku sad orzeka czesto niska szkodliwosc czynu. Duzo lepiej (a wiem to po przykladzie allegro..) zlazyc wniosek zbiorowy o przestepstwie (...choc ja bym szczerze mowiac wolal to sobie podarowac i spotkac go osobiscie :-)
Polecam NEWS.TPI.PL a tam pl.soc.prawo
>chyba mu doplace i wtedy załoze.
ROTFL :-)
Pozdrawiam
-
to powiem ci lepiej
ukradli mi tel wiedzialem gdzie koles mieszka ze sledczego wpadli fdo niego znalezli cos jeszcze kosmetyki i cos tam i siedzieli do sprawy w pierdlu taki final mnie tylko interesuje. a dzisiaj bylem na mendach i juztro mam byc z rana wtedy oni spradza tego jaroslawa i sie skonczy oszukiwanie.
-
Oj jakos nie bardzo wierze w polski wymiar prawa i skutecznosc policji. No chyba faktycznie ze ktos "pusci smierdzacego baka" i poda Ci adres :-)
Pozdrawiam
-
Jak cos to moge podac adres i nr konta na ktore ja mu wplacilam kase....
Moj mail ; justynka-u@wp.pl , gg:3846839
Uprawnienia umieszczania postów