-
Re: Bylo o Jarku z Zakopanego
Tak na pewno da sie zrobic ..zaplakac :-) Ja ostatnio uczestniczylem w aukcji na allegro http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2111095 gdzie jak widac nie chodzilo o 60, 200 czy 400 zl zliczajac wszystkich do kupy tylko dosyc ciekawy samochod mozna by za ten przekret kupic. Sam byl bym stratny na "tylko" 1350zl. Ale ociezalosc Poczty Polskiej, przypadek ze tam akurat wplacalem (zmienialem banki) i to ze wplacalem w piatek uchronilo mnie od straty (wycofalem w ostatniej chwili przelew na poczcie glownej jak zobaczylem jakie komentarze leca dla goscia).
O tyle zabawne ze osoba znajduje sie fizycznie w podanym miejscu zamieszkania, mBank dal ciala po calej lini przy rejstracji a sprawa i tak umarla smiercia naturalna... Rzekomo jak osoby te pojechaly by do jedneg miasta, zlozyly sprawe zbiorowa to nie byla by to niska szkodliwosc czynu :-) Co i tak nie zmienia faktu ze musialy by odzyskac gotowke. Gdybym to ja byl stratny wiedzial bym co zrobic (..choc nie mowie ze i oni nie poszli moim tokiem myslenia ale sprawa przestala mnie juz szczesliwie interesowac :-)
Czyli reasumujac: Witamy w Polsce gdzie lepsze prawa ma zlodziej niz okradany. W sumie zle ze J.K.Mikke nie zostal prezydentem chociaz kazdy by bron legalnie mogl nosic a nie tylko szemranie dziwni ludzie :-)
Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów