-
Re: Trimex - radze uwazac.....
Ziu - wesoly nie jest z sosnowca ! skad ty to wytrzasnales? Oława
btw. Wesoly na 100% wyslal kase - wiem, bylem, widzialem, gadalem. Trimeks to po prostu kolejny glupi zlodziej. Nawet jak poczta rabnela kase...to on mu powinien odeslac boehmei'a na koszt grabarza. Trimeks swoje pajaki ma + b.boehmei po 12wyl. , grabarz ma powod do denerwowania sie + utrata kasy.
-
no niestety pieniądze zawsze wysyła się poleconym by mieć potwierdzenie nadania....
co do Trimeksa to trochę kultury chybaby się przydało...
-
Powiem tak... po pierwszym takiej wiadomosci gdzie ktos bluzgal by mnie na GG zablokowal bym mu konto ew. podelslal do jego operatora logi. No chyba ze ktos lubi sie uzerac..
-
Dodac moge tylko tyle jeszcze ze wysylanie pieniedzy w kopercie nie jest najlepszym pomyslem. Nie powiem ze ja nie wysylam. Niejednokrotnie poszly tego rodzaju "przelewy" do niemiec czy czech. Ale jezeli juz to lepiej zapakowac je np. w cos czarnego tak zeby nie przeswitywalo....
-
moby_ ano fakt nie doczytalem ze chodzilo o trimeksa
no ale nic ja wierze ze wesoly wyslal kase i ze trimeks to kanciarz DLATEGO NIE RADZE ROBIC Z NIM INTERESOW TO TAK DLA PRZESTROGI!! ale naiwni i tak sie znajda, a mowie jak ktos jest chetny o wiecej info to na gg zapraszam albo dla swietego spokoju jutro zamieszcze tu conieco o nim i sie zkoncza jego przekrety. Slyszysz TRIMEKS sam lepiej odejdz z tego forum bo widze ze jednak jestes "chorym dzieckiem" i sam nie odejdziesz jutro bede musial wyjawic prawde, chyba ze sam sie zdecydujesz.!!
-
kurcze a ja się dziwiłem czemu mi kazdy bał się wysłać paczke za pobraniem itp. jak tu takie przekręty oszuści wykręcają.
-
urzekla mnie wasza historia
-
tia,az sprawdzilem czy przypadkowo nie trafilem na board o gangsta rapie
-
akcja podobna z filmu "dlug" jak jeden z tych kolesi oddal kase a ten drugiemu powiedzial ze byly falszywe, albo jak bylo odzyskac dlug za wozki ten schodzi i mowi ze nic nie oddal ( to dla osob ktore ogladaly ten film)
Uprawnienia umieszczania postów