-
cała prawda o trimeksie.
Wiec tu daje loga jak rozgryzlem ze gosc o nicku SERK sciemnial pod nickiem TRIMEKS
napewno bedzie sie bronil ze to jego kolegi konto ale ten log powinnien wyjasnic wszystko. have fun.
LOG
-
-
Re: cała prawda o trimeksie.
Pajaczki juz dotarly (po miesiacu walki) ale sam fakt co gosc wyrabia jest smieszne
jakies lewe konta i dalej wymiany ludzie dalej narzekaja na niego ehh, a ortografia to pisalem szybko nie patrzac na ortografie 
Pozdrawiam.
-
trzeba tepic na forum takich kretaczy!!!
-
ano trzeba i nie ma co rozkminiac tego juz dalej bo jestem tym juz zmeczony PROSTA ZASADA PROSIC O KAZDA WAZNA INFORMACJE GOSCIA Z KTORYM SIE WYMIENIAMY najlepiej tel domowy. i wymieniac sie z zaufanymi ludzmi
Pozdrawiam.
-
Nie zebym go bronil ale:
sciema[forum] (15:00)
beda pajaczki nie pokaze nikomu tych
sciema[forum] (15:00)
logow
............
ale fakt dobrze ze sprawa wyszla najaw..to moze uchronic wielu przed "schizofrenikami"
-
dobrze Ziu ze sa tacy "rutkowscy" na forum jak ty :-) zycze ci bys dostal w koncu te murinuski a dane serka ="trimeksa" = "[tu wpisac nastepny nick pod jakim bedzie na forum]" wole sobie zapamietac bo widze ze to przewalac niezly (i do tego bezkarny) pozdrawiam
-
p4w3l musialem sie czyms ratowac i miec haka a co mialem powiedziec logi ida na forum bym sie pozegnal z pajakami a tak je mam.
BTW MAM JUZ TE MURINUSY!!!
Uprawnienia umieszczania postów