Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: MORELIA VIRDIS - gdzie i za jaka kase?

moorii
    Guest

MORELIA VIRDIS - gdzie i za jaka kase?

Witam tak jak w temacie , moze ktos wie?

jUngel
    Guest

Re: MORELIA VIRDIS - gdzie i za jaka kase?

1000-1600zł około, w sezonie kilka osób w polsce ma.

moorii
    Guest

a która z odmian jest taka najpopularniejszą? U mnie w czestochowie za ta "najpopularniejsza" odmiane (oczywiscie za maluszka) w jednym ze sklepów krzycza 700 zl, czy to mozliwe?

Goblin
    Guest

W zoologicznym watpie :]ale możeliwe najpopularniejsza to "Aru" ;-) jakieś 700-1000zl za sztuke młodego ;-)

Dr_Who
    Guest

Witam!!!
    700?!!!Nie mozliwe. No chyba zeby wąz był z odłowu a takich osobników naprawde nie warto kupowac gdyż przezywalność wynosi ok 20%.
    Moje zdanie jest takie ze nie warto kupowac wezy najtanszych.
    Lepiej dozbierac kasy i kupić osobnika jakościowo dobrego gdyż tylko taki da pełną satysfakcję z hodowli. Kupując "dziadostwo" tylko sie mozna zniechęcic.
    pozdrawiam kamil

pepre
    Guest

i 700zl na cene w sklepie - detaliczną- jest niemozliwe.... czaaasem, rzadko sie trafiaja bezposrednio od hodowcy po 700...

AGAM
    Guest

u mnei jak pytałem o toke to mówili że kosztuje 15zł.... a potem piojechali na giełde okazało się że jednak 100.... tylko mieli przestażałe troszke dane... mzoę u Ciebie jest tak samo albo sprzedawca ma konszakty z przemytnikami :/

moorii
    Guest

do tego sprzedawcy mam 100 % zufania, jest to jedyny gosciu w czestochowie ktory zna sie na rzeczy, co prawda uprzedzal ze nie daje pewnosci ze waz bedzie konsumowal....

Uprawnienia umieszczania postów