Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: ceny oseskow

P4w3l
    Guest

Re: ceny oseskow

spisek=zmowa mialo byc

boidae
    Guest

to wkoncu jaka cena ma byc?

dominik1
    Guest

mysle ze 150 w detalu 1zł w churcie
    ja tak kupuje i uważam to za sprawiedliwe

Goblin
    Guest

Ja w zoologicznym kupywałem po 1zł i to niezaleznie czy to był jush obrośnięty sierścią czy jednodniowy i tesh niezależnie czy to był chomik,mysz czy szczurek młody ;-)

P4w3l
    Guest

Goblin: we wroclawiu oseski sa po dwa zlote...fakt sprzedajacy marzylby zeby cena byla jak najwyzsza a popyt wciaz wysoki.... ale cały w tym ambaras, aby dwoje chciało naraz (czy jakos tak to lecialo :P) ja mysle ze jezeli wszyscy producenci podniesliby ceny do 1.20 to dalej ta cena bylaby atrakcyjna..ja naszczescie nie lubie zmow producenckich w ogule je lubie zmow bo to w pewnym stopniu jakis monopol ktory w Polsce jest zakazany i znienawidzony przez lud....ja wkrotce wkrocze na "rynek" z nowymi cenami...moze nie beda to ceny dumpingowe ale konkurencyjne

Goblin
    Guest

;-) tak jak to głosi Prawo podaży : Gdy cena na dane dobro wzrasta podaż też wzrasta ;-)

dominik1
    Guest

a ja rozmnoże mnóstwo osesków i sprzedam po 50 gr sztuka i zniszcze cały monopol i wszystko w ogóle cene sobie ustalamy sami jak damy za durza to nie sprzedamy jak za małą to nie zarobimy proste ? więc proponuje aby każdy dał swoją cene taka jaka mu się podob!!a i juz prosze o rozejście się

P4w3l
    Guest

sorry chodzilo mi o popyt

Goblin
    Guest

P4w3l wiem ale ja se powiedziałem prawo podaży ;-) a wyjścią są dwa dostosowac sie do ceny producenta ale smemu podjąc działalnosc (hodowle myszy)

Mysza1983
    Guest

jak rozmnożysz oseski to dostaniesz nawet nobla, potem bedziesz se muógł je nawet po 10gr sprzedawać ;-)

Uprawnienia umieszczania postów