-
Re: ceny oseskow
spisek=zmowa mialo byc
-
to wkoncu jaka cena ma byc?
-
mysle ze 150 w detalu 1zł w churcie
ja tak kupuje i uważam to za sprawiedliwe
-
Ja w zoologicznym kupywałem po 1zł i to niezaleznie czy to był jush obrośnięty sierścią czy jednodniowy i tesh niezależnie czy to był chomik,mysz czy szczurek młody ;-)
-
Goblin: we wroclawiu oseski sa po dwa zlote...fakt sprzedajacy marzylby zeby cena byla jak najwyzsza a popyt wciaz wysoki.... ale cały w tym ambaras, aby dwoje chciało naraz (czy jakos tak to lecialo :P) ja mysle ze jezeli wszyscy producenci podniesliby ceny do 1.20 to dalej ta cena bylaby atrakcyjna..ja naszczescie nie lubie zmow producenckich w ogule je lubie zmow bo to w pewnym stopniu jakis monopol ktory w Polsce jest zakazany i znienawidzony przez lud....ja wkrotce wkrocze na "rynek" z nowymi cenami...moze nie beda to ceny dumpingowe ale konkurencyjne
-
;-) tak jak to głosi Prawo podaży : Gdy cena na dane dobro wzrasta podaż też wzrasta ;-)
-
-
sorry chodzilo mi o popyt
-
P4w3l wiem ale ja se powiedziałem prawo podaży ;-) a wyjścią są dwa dostosowac sie do ceny producenta ale smemu podjąc działalnosc (hodowle myszy)
-
jak rozmnożysz oseski to dostaniesz nawet nobla, potem bedziesz se muógł je nawet po 10gr sprzedawać ;-)
Uprawnienia umieszczania postów