Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Kto w Świętochłowicach miał "boa piaskowe" (eryxy?)

Double
    Guest

Kto w Świętochłowicach miał "boa piaskowe" (eryxy?)

poszukuję tego sprzedawcy, ponieważ jestem zainteresowana kupnem. dzięki z góry za jakieś namiary na niego!!

Goblin
    Guest

Re: Kto w Świętochłowicach miał "boa piaskowe" (eryxy?)

Hmmm o ile sie niemyle na kartce przyklejonej do stolika pisało chyba "CURTUS" ??

Mysza1983
    Guest

Takiego fajnego grubego eryxa mieli Noczyńscy

CURTUS
    Guest

Witam
    Tak - Eryx colubrinus loveridgeri (trzy młode - 1.2) były u CURTUSa a E.c.colubrinus (pojedyncza samiczka - podrostek) u Noczyńskich
    Qrde... Double - mogłaś się chociaż ujawnic;P do teraz nie mam pojęcia jak wyglądasz...

Double
    Guest

nie było mnie na gieldzie, tylko był mój chłopak, który mi "doniósł" na eryxy po ile były te małe loveridgeri? chyba sobie podjadę do oleśnicy

CURTUS
    Guest

Witam
    Zapraszam serdecznie - co prawda nie prowadzimy "konwencjonalnego sklepu", jednak po uprzednim umówieniu się, nie widzę problemu w takich odwiedzinach
    Maluchy E.c.loveridgeri są jeszcze 4 (prawdopodobnie dwie parki) po 120zł netto za sztukę Pochodzą z Polskiej hodowli

Double
    Guest

a przesyłka ciapągiem (pociągiem) wchodzi w gre? najprawdopodobniej wezmę samiczkę.

CURTUS
    Guest

Witam
    Zależy dokąd - przy przesyłkach konduktorskich ważne jest aby istniało połączenie bezpośrednie... resztę tematu proponuję kontynuować już na "priv" mój e-mail to curtus@terrarystyka.com.pl, ewentualnie tel. 0606 256 762 lub GG 326 97 91

Uprawnienia umieszczania postów