Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: SKLEPY WAWA- prosze o pomoc!!!Dziekuje;-)

wrbirds
    Guest

SKLEPY WAWA- prosze o pomoc!!!Dziekuje;-)

Witam wszystkich!!!
    Mam prosbe, czy mozecie mi napisac namiary na dobre sklepy terrarystyczne w Wawie?? Chociaz nazwa sklepu i ulica.
    Wiem, ze to moze zbyt wiele, ale gdyby ktos znal dokladne adresy lub nr tel a szczytem szczescia bylby mail.....:-)
    Dzieki wielkie za odpowiedzi!!!
    pozdrowionka

Dark Raptor
    Guest

Re: SKLEPY WAWA- prosze o pomoc!!!Dziekuje;-)

wrbirds
    Guest

Dark Raptor jak zawsze zorientowany we wszelkich zakamarkach forum :-)
    Dzieki
    pozdrowionka

piotr
    Guest

Jakbyś napisał jakie zwierzęta cie interwsują byłoby prościej.

P.

wrbirds
    Guest

Interesuja mnie sklepy ktore maja Wasza rekomendacje, czyli takie gdzie chodza terrarysci bo warto!
    pozdr

Dark Raptor
    Guest

Generalnie polecałbym jednak hodowców. W Wawie na pierwszym miejscu byłby chyba Mantid, ma spory wybór zwierzaków. Jest zapewne jeszcze parę osób. Najlepiej rzuć okiem na spis terrarystów.

Z resztą porównaj ceny "sklepowe" z tymi z forum. Co do jakości też najczęściej wypada ona na korzyść hodowców. Spotykałem się już w zoologikach z taką ignorancją co do metod hodowli owadów i ptaszników (o gadach jest mi się trudno wypowiadać), że aż żal o tym mówić.

Jeśli jednak decydujesz się na sklep... Moją działką są owady, jeśli o nie chodzi to niezły wybór był w Centrum Egzotyki (adres jest chyba w tym linku). Ładny wybór mieli też w zoologiku w Tesco, na stacji metra Kabaty (ale już dawno tam nie byłem).
    Pająki i gady to chyba tylko Szrek i Smok. Choć w tych poprzednich sklepach, też trochę ciekawego zwierza mieli.

A ze sklepów nie polecam Anna Zoo - nie jest w Wawie, ale w Jankach pod Wawą. Może mają niezły wybór sprzętu, terrariów i akwariów, ale jeśli chodzi o zwierzynę terrarystyczną to wygląda bardzo kiepsko (ilość i jakość).

piotr
    Guest

W Centrum Egzotyki chyba remont.
    Anna Zoo jest w Galerii Mokotów i Blue City.

P.

Remus
    Guest

Centrum Egzotyki juz nie ma przy Geancie.Przeniesione jest do Sklepu z papugami na Czerniakowska

Bromba
    Guest

Anna Zoo szczerze odradzam drogo i zwierzęta trzymane w nie najlepszych warunkach.
    Polecam za to SZREK'a na placu szembeka ceny (np. świerszczy) o połowę niższe niż gdzie indziej.
    Jest jeszcze smok koło Zoo.

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Ja tez nie polecam Anna Zoo. Ja wszedlem tam ostatnio i spytalem czy sa u nich na zamowienie Chwytnice czerwonookie to babaka byla tak zorientowana ze tak mi powiedziala ,,A co to jest?? To jest jakis gatunek rybek??" Wpadlem w smiech i chcialem sie spytac jakim cudem Pani tu pracuje, ale sie powstrzymalem bo kultura obowiazuje :]

Szrek jest najlepszy - www.szrek.pl

Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów