Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: nie ma jak dobry BAMBUS!!!!!!!!!

Majcher
    Guest

nie ma jak dobry BAMBUS!!!!!!!!!

sluchajcie wpadlem na pomysl by wykleic sciany terrarium bambusem-wiecie kijek obok kijka i tak caly tyl zaslonic ale skad nie drogo wziac mam taka ilosc bambusa-potrzeba na wyklejenie sciany 45 X 40 cm

dominik1
    Guest

Re: nie ma jak dobry BAMBUS!!!!!!!!!

wiesz co tylko ten bambus to trzeba czymś dobrze zabezpieczyć bo ja miałem kupiony w castoramie i po 3 dnizach miałem pełne terrarium "pajęczyny" sama pleśń!!

Majcher
    Guest

a masz jakis moze pomysl-sposob?? czy porzuciles ten wystruj ale wyntylacje dobra masz??.

dominik1
    Guest

znaczy się nie próbowałem wiencej bo się zdeczka zdenerwowałem ale pewnie poło0zenie gróbej warstwy lekieru bu pomogło ale jeśli9 chodzi o mnie to przekonałem się ze bambus nie jest wcale dobry bo zwierzaki się ślizgają i spadają z niego

josetsu
    Guest

troszke sdziwne mi bambus nie plesnieje ale zabezbiecz go lakierem-a co do taniosci bambusa to roznie wszystkie markety budowlane maja ale z cenami jest roznie-moze znajdz jakas gielde kwiatowa oni to tam maja jako tyczki do kwiatkow!!!

Sułek
    Guest

trzeba dobrze pomalować uni-gruntem f-my Atlas przed lub po wklejeniu do terra

a tło z bambusa nie wyklejać do samego dna terra tylko kilka cm nad nim
    tak
    aby
    kończyło się tuż nad podłożem

Uprawnienia umieszczania postów