-
SKLEPY WAWA- prosze o pomoc!!!Dziekuje;-)
Witam wszystkich!!!
Mam prosbe, czy mozecie mi napisac namiary na dobre sklepy terrarystyczne w Wawie?? Chociaz nazwa sklepu i ulica.
Wiem, ze to moze zbyt wiele, ale gdyby ktos znal dokladne adresy lub nr tel a szczytem szczescia bylby mail.....:-)
Dzieki wielkie za odpowiedzi!!!
pozdrowionka
-
Re: SKLEPY WAWA- prosze o pomoc!!!Dziekuje;-)
-
Dark Raptor jak zawsze zorientowany we wszelkich zakamarkach forum :-)
Dzieki
pozdrowionka
-
Jakbyś napisał jakie zwierzęta cie interwsują byłoby prościej.
P.
-
Interesuja mnie sklepy ktore maja Wasza rekomendacje, czyli takie gdzie chodza terrarysci bo warto!
pozdr
-
Generalnie polecałbym jednak hodowców. W Wawie na pierwszym miejscu byłby chyba Mantid, ma spory wybór zwierzaków. Jest zapewne jeszcze parę osób. Najlepiej rzuć okiem na spis terrarystów.
Z resztą porównaj ceny "sklepowe" z tymi z forum. Co do jakości też najczęściej wypada ona na korzyść hodowców. Spotykałem się już w zoologikach z taką ignorancją co do metod hodowli owadów i ptaszników (o gadach jest mi się trudno wypowiadać), że aż żal o tym mówić.
Jeśli jednak decydujesz się na sklep... Moją działką są owady, jeśli o nie chodzi to niezły wybór był w Centrum Egzotyki (adres jest chyba w tym linku). Ładny wybór mieli też w zoologiku w Tesco, na stacji metra Kabaty (ale już dawno tam nie byłem).
Pająki i gady to chyba tylko Szrek i Smok. Choć w tych poprzednich sklepach, też trochę ciekawego zwierza mieli.
A ze sklepów nie polecam Anna Zoo - nie jest w Wawie, ale w Jankach pod Wawą. Może mają niezły wybór sprzętu, terrariów i akwariów, ale jeśli chodzi o zwierzynę terrarystyczną to wygląda bardzo kiepsko (ilość i jakość).
-
W Centrum Egzotyki chyba remont.
Anna Zoo jest w Galerii Mokotów i Blue City.
P.
-
Centrum Egzotyki juz nie ma przy Geancie.Przeniesione jest do Sklepu z papugami na Czerniakowska
-
Anna Zoo szczerze odradzam drogo i zwierzęta trzymane w nie najlepszych warunkach.
Polecam za to SZREK'a na placu szembeka ceny (np. świerszczy) o połowę niższe niż gdzie indziej.
Jest jeszcze smok koło Zoo.
-
Witam
Ja tez nie polecam Anna Zoo. Ja wszedlem tam ostatnio i spytalem czy sa u nich na zamowienie Chwytnice czerwonookie to babaka byla tak zorientowana ze tak mi powiedziala ,,A co to jest?? To jest jakis gatunek rybek??" Wpadlem w smiech i chcialem sie spytac jakim cudem Pani tu pracuje, ale sie powstrzymalem bo kultura obowiazuje :]
Szrek jest najlepszy - www.szrek.pl
Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów